Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

ART ROOIJAKKERS

Leeftijd: 41 jaar

Beroep: Presentator

Art is presentator van beroep en is inmiddels van een hoop programma's het gezicht geweest. Denk aan onder andere Peking Express, Fort Boyard, Cash op Zolder en Het Beste Brein van Nederland. In 2011 deed hij zelf mee aan Wie is de Mol? in El Salvador en Nicaragua, en kwam als winnaar uit deze serie. Het jaar daarop presenteert Art zelf Wie is de Mol?. Het achttiende seizoen van Wie is de Mol? was Arts laatste seizoen.

ARTIKELEN

29/03/2018

Foto: AVROTROS / Sam Nijssen

NIEUWS - De opvolger van Art Rooijakkers is bekend. Rik van de Westelaken, die zelf meedeed aan het vijftiende seizoen, zal vanaf volgend jaar Wie is de Mol? gaan presenteren. Daarvoor maakt hij de overstap van SBS naar AVROTROS.

We kennen Rik van de Westelaken als de winnaar van seizoen 15 van Wie is de Mol? en als voormalige presentator van MolTalk. Maar we zullen hem binnenkort zien als presentato...

26/03/2018

Foto: Superguide

NIEUWS - De bekende tv-illusionist Victor Mids staat ervoor open om Art Rooijakkers te vervangen als presentator van Wie is de Mol?. Dat vertelde hij in het radioprogramma Goedemorgen Lex. Maar hij is nog niet gevraagd.

We kennen Victor Mids van zijn programma Mindf*ck, waarin hij BN'ers en voorbijgangers op straat in de maling neemt met zijn illusies. Maar Victor zou naast Mindf*ck ook graag Wie is de Mol? will...

25/03/2018

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Het speculeren over de vervanger van Art Rooijakkers gaat verder. Een veelgenoemde naam is die van Jan Versteegh, die de Mol was in het afgelopen seizoen. Maar hij zal het niet worden, zo vertelde hij zelf in RTL Boulevard.

Presentator Jan Versteegh glansde als Mol in het afgelopen seizoen van Wie is de Mol?. Het is dan ook niet gek dat veel mensen hopen dat hij Art Rooijakkers zal vervangen,...

24/03/2018

Foto: AVROTROS / Sam Nijssen

NIEUWS - Nu Art Rooijakkers Wie is de Mol? heeft verlaten, is het speculeren over zijn vervanger begonnen. Oud-kandidate Marlijn Weerdenburg ziet een rol als Wie is de Mol?-presentatrice wel zitten. Dit vertelde ze in RTL Late Night.

Marlijn Weerdenburg hebben we kunnen zien in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. Ze behaalde de finale, maar vulde de test net iets minder goed in dan haar medefi...

23/03/2018

Foto: Tunnelvisie / Dennis

OPINIE - Art Rooijakkers presenteert al zeven seizoenen lang Wie is de Mol?. Maar vandaag bleek dat hij hiermee stopt. En dan is het natuurlijk de vraag wie hem zou kunnen opvolgen. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden.

Het vertrek van Art komt misschien niet geheel als een verrassing. Zijn contract bij de AVROTROS zou binnenkort verlopen, dus het kon zomaar eens zo zijn dat het niet meer verleng...

23/03/2018

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

NIEUWS - Het kwam geheel onverwachts, maar Art Rooijakkers vertrekt bij de NPO. Hij maakt de overstap naar RTL. En dat betekent dat hij ook Wie is de Mol? verlaat.

In 2011 won Art Rooijakkers het spel en vanaf het seizoen daarna was hij de presentator van Wie is de Mol?. Maar nu, na zeven seizoenen, heeft hij besloten om te stoppen. Hij maakt de overstap naar RTL.

"Om het op zijn Brabants te zegg...

06/01/2018

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

NIEUWS - Het achttiende seizoen van Wie is de Mol? gaat vanavond van start. Tien bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan om de Mol te ontmaskeren. Maar zal er binnenkort een seizoen worden uitgezonden met onbekende deelnemers? Een boeiende gedachte, vindt presentator Art Rooijakkers.

Sinds het vijfde seizoen van Wie is de Mol? in 2005 wordt het spel gespeeld door bekende deelnemers. Di...

01/05/2017

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Zo in het voorjaar beginnen de Molkriebels alweer op te komen. Immers, rond deze tijd vinden de opnames van het nieuwe seizoen plaats. We speuren naar aanwijzingen over Wie is de Mol? 2018. Wie zijn de nieuwe kandidaten en waar speelt de serie zich af?

Het is weer mei. En dat betekent dat er in de aankomende periode weer een gloednieuwe kandidatengroep naar het buitenland afreist om de strijd aan te ga...

17/03/2017

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Al sinds 2005 wordt Wie is de Mol? gespeeld door bekende Nederlanders. Maar een veelgestelde vraag is of Wie is de Mol? niet veel leuker zou zijn met onbekende Nederlanders. Presentator Art Rooijakkers denkt van niet.

Onbekende Nederlanders zouden onverwachter zijn en zouden meer spelen voor geld dan de bekende Nederlanders die nu meedoen aan Wie is de Mol?. Dat is iets dat vaak op fora rondom...

14/02/2017

Foto: Art Rooijakkers

NIEUWS - Tijdens de opnames van het nu lopende seizoen liep Art Rooijakkers een lelijke hoofdwond op. Het was niets ernstigs, maar toch genoeg om de presentator te laten behandelen in het ziekenhuis. En hier kwamen de doktoren met een vervelend voorstel, zo midden in de opnameperiode.

Als de opnames in volle gang zijn, gaat er wel eens wat mis. Op Instagram deelde Art een foto van een hoofdwond die hij opli...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep