Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

DIVERSEN

Alle overige artikelen worden onder deze kop geplaatst. Denk hierbij aan interviews met (oud-)kandidaten, recensies, ranglijsten en nog veel meer!

ARTIKELEN

04/04/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Joke Lannoo. Zij was de zesde afvaller van het zesde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Mexico.

Joke, leuk dat we je even mogen bellen! Word je vaker benaderd voor dit soort dingen vanuit Nederland?

Uit Nederland eigenlijk niet veel. En...

27/03/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Hanne Vanhaesebrouck. Zij was de verliezend finaliste van het vierde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Argentinië.

Hanne, leuk dat we je mogen bellen voor Tunnelvisie. Je was deelnemer aan De Mol in 2016, het jaar dat de Mol voor het e...

23/03/2020

Foto: Michel Schnater

INTERVIEW - Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? zit erop. En na de zomer komt er weer een nieuw seizoen aan. Regisseur Rick McCullough zit niet stil. En daarom stelden we hem een aantal vragen over het afgelopen seizoen, het komende seizoen en de hoogtepunten uit twintig jaar Wie is de Mol?.

Kijk je terug op een geslaagd seizoen van Wie is de Mol?

Ja, zeker! Maar tegelijkertijd weten we dat dingen alti...

22/03/2020

Foto: Joel Hoylaerts / Photo News

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Axel Pailler. Hij was de winnaar van het zevende seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Vietnam.

Dag Axel. Leuk dat we je even mogen bellen voor Tunnelvisie. Nu Wie is de Mol? is afgelopen hebben we volop tijd om aand...

15/03/2020

Foto: Screenshot uit De Mol 2017, aflevering 1

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Jessica Ceuppens. Zij viel als eerste af in het vijfde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Zuid-Afrika.

Jessica, leuk dat we je even mogen bellen voor Tunnelvisie. Dit is het eerste jaar dat we ook de...

11/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

EXTRA - Wie is de Mol? zit altijd boordevol met hints naar de Mol. Maar dit jaar konden de Molloten ook nog naar iets anders speuren. Namelijk naar easter eggs die verwijzen naar oude seizoenen van het programma. Wie is de Mol? viert namelijk haar twintigste verjaardag. En dit zijn ze.

Geldbriefjes

Speciaal voor deze editie van Wie is de Mol? mochten de fans van het programma de geldb...

08/03/2020

Foto: VIER

KIJKTIP - De jacht op de Nederlandse Mol is bijna afgelopen. Maar nog voor het einde duikt er alweer een nieuwe Mol op. Het Vlaamse programma De Mol gaat vanavond van start op de zender VIER. En wij zullen dit jaar voor het eerst ook rondom dit programma artikelen uitbrengen!

Vanavond begint het langverwachte seizoen van De Mol, de Vlaamse tegenhanger van Wie is de Mol?. Het speelveld bevindt zich dit jaar dichter bij...

06/03/2020

Foto: AVRO

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug? Deze week spraken we presentatrice Karin de Groot. Zij was de zevende afvaller van seizoen 11, dat zich afspeelde in El Salvador en Nicaragua.

Hoe kijk je terug op je deelname destijds?

Als ik terugdenk aan hoe het voor mij was, dan blijft het nog steeds een van de meest bijzondere dingen die ik ooi...

22/02/2020

Foto: Hollandse Hoogte

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we presentator Toine van Peperstraten. Hij was de zesde afvaller van seizoen 6, dat zich afspeelde in Argentinië.

Het is alweer even geleden dat je meedeed aan Wie is de Mol?. Veertien jaar om precies te zijn. Wat is je...

14/02/2020

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we presentatrice Regina Romeijn. Zij was de verliezend finaliste van seizoen 8, dat zich afspeelde in Mexico.

Het is alweer elf jaar geleden dat je meedeed aan Wie is de Mol?. Het is natuurlijk al een tijdje geleden, maar wat is je eerst...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep