Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

DIVERSEN

Alle overige artikelen worden onder deze kop geplaatst. Denk hierbij aan interviews met (oud-)kandidaten, recensies, ranglijsten en nog veel meer!

ARTIKELEN

24/01/2020

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we cabaretier Emilio Guzman. Hij viel als vierde af in seizoen 18, dat zich afspeelde in Georgië, maar dat voor hem begon in Azerbeidzjan.

Het is alweer twee seizoenen geleden dat je deelnam aan Wie is de Mol?. Als je terugdenkt aan je d...

16/01/2020

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we actrice Kim Pieters. Zij was de Mol in seizoen 10, dat zich afspeelde in Japan.

Het is dit jaar tien jaar geleden alweer sinds jouw deelname aan Wie is de Mol?. Wat is de eerste herinnering die je te binnen schiet als je terugdenkt aa...

10/01/2020

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Deze week stellen we iedere dag tien vragen aan twee kandidaten van het nieuwe seizoen. Hoe hebben ze het spel ervaren en hoe hebben ze zich voorbereid? Vandaag is het de beurt aan presentator Buddy Vedder en presentatrice Leonie ter Braak.

Vond je het lastig om geheim te houden dat je meedeed aan Wie is de Mol?

Buddy: Jazeker! Je moet tegen je beste vrienden liegen. Maar stiekem was het ook wel weer le...

08/01/2020

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Deze week stellen we iedere dag tien vragen aan twee kandidaten van het nieuwe seizoen. Hoe hebben ze het spel ervaren en hoe hebben ze zich voorbereid? Vandaag is het de beurt aan actrice Jaike Belfor en modeontwerper Claes Iversen.

Vond je het lastig om geheim te houden dat je meedeed aan Wie is de Mol?

Jaike: Ik had als cover story dat ik een documentaire over vechtsport ging opnemen, ergens in Azië....

07/01/2020

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Deze week stellen we iedere dag tien vragen aan twee kandidaten van het nieuwe seizoen. Hoe hebben ze het spel ervaren en hoe hebben ze zich voorbereid? Vandaag is het de beurt aan voetballer Nathan Rutjes en presentatrice Anita Witzier.

Vond je het lastig om geheim te houden dat je meedeed aan Wie is de Mol?

Nathan: Ik denk dat het makkelijker was geweest op het moment dat mijn naam niet al eerder als...

05/01/2020

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Deze week stellen we iedere dag tien vragen aan twee kandidaten van het nieuwe seizoen. Hoe hebben ze het spel ervaren en hoe hebben ze zich voorbereid? Vandaag is het de beurt aan zanger Rob Dekay en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Vond je het lastig om geheim te houden dat je meedeed aan Wie is de Mol?

Rob: Enorm lastig om zoiets tofs voor jezelf te moeten houden. Gelukkig hoeft dat niet meer.

M...

08/12/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

RECENSIE - Speciaal voor de echte Molloten is ook dit jaar een nieuw Molboekje uitgebracht. Dit boekje staat vol met informatie en extraatjes rondom het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. En ik moet zeggen: ik ben erg tevreden over deze jaargang.

Zodra ik het nieuwe Molboekje in handen heb, lees ik hem altijd in één ruk uit. De achtergrondinformatie en interviews zijn altijd genoeg om me weer een tijdj...

17/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA – Een seizoen van Wie is de Mol? is pas officieel voorbij als de fandag heeft plaatsgevonden. Gisteren kwamen honderden Molloten bijeen in Hilversum om hun helden uit de serie te ontmoeten, opdrachten na te spelen en te bieden op items uit de serie. En wij waren natuurlijk ook van de partij.

Het is een uurtje of 10 als we in de auto stappen op weg naar Hilversum, waar we een uurtje later vol voor...

10/03/2019

Foto: VIER

KIJKTIP - De jacht op de Mol is nog maar net beëindigd of je kunt alweer op zoek naar een nieuwe saboteur. De Vlaamse, welteverstaan. Vanavond begint het nieuwe seizoen van De Mol op VIER.

Gisteren werd Merel Westrik ontmaskerd als Mol. Maar vandaag begint er alweer een nieuwe jacht op de Mol. Op de Belgische televisie zullen tien onbekende deelnemers in Vietnam op zoek gaan naar de saboteur in hun midden. Maar dit ja...

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep