Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

DIVERSEN

Alle overige artikelen worden onder deze kop geplaatst. Denk hierbij aan interviews met (oud-)kandidaten, recensies, ranglijsten en nog veel meer!

ARTIKELEN

17/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA – Een seizoen van Wie is de Mol? is pas officieel voorbij als de fandag heeft plaatsgevonden. Gisteren kwamen honderden Molloten bijeen in Hilversum om hun helden uit de serie te ontmoeten, opdrachten na te spelen en te bieden op items uit de serie. En wij waren natuurlijk ook van de partij.

Het is een uurtje of 10 als we in de auto stappen op weg naar Hilversum, waar we een uurtje later vol voor...

10/03/2019

Foto: VIER

KIJKTIP - De jacht op de Mol is nog maar net beëindigd of je kunt alweer op zoek naar een nieuwe saboteur. De Vlaamse, welteverstaan. Vanavond begint het nieuwe seizoen van De Mol op VIER.

Gisteren werd Merel Westrik ontmaskerd als Mol. Maar vandaag begint er alweer een nieuwe jacht op de Mol. Op de Belgische televisie zullen tien onbekende deelnemers in Vietnam op zoek gaan naar de saboteur in hun midden. Maar dit ja...

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

22/02/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - In aflevering 7 moest er niet één, maar twee kandidaten naar huis. Acteur Rick Paul van Mulligen was een van de twee pechvogels. Een mooie gelegenheid om hem eens op te bellen en te vragen naar zijn avontuur, zijn rode scherm en zijn tactieken.

Hoe kijk je terug op Wie is de Mol?

We zitten er natuurlijk nog midden in. Dus nu kijk ik terug met nog een beetje pijn, maar vooral met heel veel plezier. Het w...

22/02/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Afgelopen zaterdag was Jamie Trenité een van de twee ongelukkigen die een rood scherm zag. Hoe kijkt hij terug op zijn avontuur? Wat was zijn tactiek? En zou hij het spel anders gespeeld hebben met de kennis van nu? We belden de presentator op om hem deze en meer vragen voor te leggen.

Hoe kijk je terug op Wie is de Mol?

Als het avontuur van m’n leven. Het maakt nu ruim een jaar deel uit van m’n leven....

15/02/2019

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

INTERVIEW - Dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over het negentiende seizoen van Wie is de Mol?. Wat vinden ze verdacht en hoe valt het te vergelijken met het seizoen waarin zij zelf meededen? Deze week spraken we nieuwslezeres Simone Weimans, bekend van het NOS Journaal en Met Het Oog Op Morgen. Zij deed als mee aan seizoen 18 in Georgië en viel toen vlak voor de finale af.

We zijn al...

08/02/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over het negentiende seizoen van Wie is de Mol?. Wat vinden ze verdacht en hoe valt het te vergelijken met het seizoen waarin zij zelf meededen? Deze week spraken we acteur Thomas Cammaert. Hij deed als Mol mee aan seizoen 17 in Oregon.

In 2017 deed je mee aan Wie is de Mol? als de Mol. Hoe kijk je nu, twee jaar later, terug op je avontuur?

Ik kijk er...

06/02/2019

Foto: Tunnelvisie

EXTRA - Eigenlijk is het een typisch spelletje dat je kunt spelen aan de bar, in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Elkaar dilemma's voorschotelen. En het leek ons leuk om daar een Wie is de Mol?-variant op te bedenken. Ben jij een echte Molloot? Dan zul je dit ongetwijfeld lastige vragen vinden...

In dit artikel vind je zeven dilemma's over Wie is de Mol?. Je krijgt daarbij twee antwoordmogelijkheden. En...

01/02/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over het negentiende seizoen van Wie is de Mol?. Wat vinden ze verdacht en hoe valt het te vergelijken met het seizoen waarin zij zelf meededen? Deze week spraken we acteur William Spaaij, bekend van theater en volgende maand maakt hij zijn regiedebuut met de musical Stil in Mij. Hij deed mee aan seizoen 12 in IJsland en Spanje en viel toen als zesde af.

I...

28/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4

OPINIE - Evelien kreeg het deze aflevering flink voor haar kiezen. Bij de executie kreeg ze een rood scherm. Maar dat niet alleen, iemand bleek haar joker te hebben verwisseld voor een ongeldige. Niels bleek de schuldige. Maar kan zijn actie wel door de beugel?

Vorige week zagen we hoe Evelien maar liefst drie jokers won bij het Jenga-spel. Diezelfde aflevering zette ze er twee in en...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep