Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

EVELIEN DE BRUIJN

Leeftijd: 44 jaar

Beroep: Presentatrice

Status: Afgevallen in aflevering 4

Evelien de Bruijn is radio- en televisiepresentatrice. Ze presenteert de radioshow 't Wordt Nu Laat op WNL en is op SBS 6 te zijn bij het nieuwsprogramma Hart van Nederland.

ARTIKELEN

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

08/02/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Zanger Niels Littooij, beter bekend als Nielson, maakte furore door een joker te stelen van zijn medekandidaat Evelien. Dat zij vervolgens een rood scherm kreeg, schoot bij menig kijker in het verkeerde keelgat. En dit heeft er zelfs toe geleid dat Niels met de dood is bedreigd.

Niels heeft onder het Nederlandse publiek weinig vrienden gemaakt door de joker van zijn medekandidaat Evelien de Bruijn te verw...

06/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

Door het geld te volgen zou je de Mol moeten kunnen vinden. Daarom doen we dat nu ook weer. We gaan verder waar we gebleven waren en bekijken nu aflevering 3, 4 en 5. Wie heeft daar allemaal geld verdiend? En nog belangrijker: wie niet?

Aflevering 3

Opdracht 1 - Vlag uithangen.

In deze opdracht is het de bedoeling dat de kandidaten wasgoed ophangen in de kleuren van de Colombiaanse vla...

29/01/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

NIEUWS - In aflevering 4 van Wie is de Mol? bleek dat Niels Littooij een ongeldige joker verwisseld had met een joker van Evelien de Bruijn. Tot groot ongenoegen van menig kijker. Eén Wie is de Mol?-fan vond het zelfs zo schandalig dat hij de hulp inschakelde van het Openbaar Ministerie.

Veel kijkers van Wie is de Mol? konden de stunt van zanger Niels niet waarderen toen hij een joker, die hij in een...

28/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4

OPINIE - Evelien kreeg het deze aflevering flink voor haar kiezen. Bij de executie kreeg ze een rood scherm. Maar dat niet alleen, iemand bleek haar joker te hebben verwisseld voor een ongeldige. Niels bleek de schuldige. Maar kan zijn actie wel door de beugel?

Vorige week zagen we hoe Evelien maar liefst drie jokers won bij het Jenga-spel. Diezelfde aflevering zette ze er twee in en...

27/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4

RECAP - De Mol heeft in aflevering 4 flink lopen saboteren. Dat kan niet anders. Want de een na de andere opdracht liep in de soep. Maar dat het spel keihard wordt gespeeld, bleek ook wel in deze aflevering. Laten we hem eens langslopen.

We beginnen de aflevering waar de vorige werd afgekapt: bij de bijzondere executie met de spotlights. Een voor een druppelen de overlevers een hotel...

26/01/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De vierde aflevering telde voor de verandering niet één, maar twee afvallers. Het zijn Youtuber Nikkie de Jager en presentatrice Evelien de Bruijn. Zij kregen een rood scherm te zien en verlieten het spel. En allebei op bijzondere wijze.

De aflevering begon met de ontknoping van een bijzondere cliffhanger. Wie kreeg het rode scherm in aflevering 3? Het bleek Youtuber Nikkie de Jager. Zij zat onderaan de r...

21/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3

RECAP – Een ding is zeker: er is veel gemold tijdens de derde aflevering, want erg veel geld is er niet verdiend. Maar gelukkig zijn er een hoop aanwijzingen en hints richting een aantal potentiële mollen. Je leest ze hieronder!


'Niet gered'

De titel van aflevering 3 is 'Niet gered'. Dit zou kunnen slaan op Evelien en Jamie. Door hun voorspelling werd de waslijnenopdracht 'niet gered...

20/01/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP -  We hebben de derde aflevering alweer achter de rug. En wat is er weer veel om te bespreken. Want vrijwel iedereen maakt kans om de Mol te zijn. Maar wie is het nou echt?

Vorige week zei ik nog dat Rick Paul op mijn eerste plaats stond. Maar ik ben gedurende de week geswitched naar iemand anders. Merel is nu mijn Mol. Maar daarover straks meer.

Opdracht 1 - Vlag Uithangen

We beginnen met wat er zoal...

16/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP- We zitten alweer in seizoen 19. Nieuwe ronde nieuwe kansen. De zoektocht naar de Mol is weer begonnen en de zoektocht naar wie er geld in de pot brengt dus ook. En de opbrengst na twee afleveringen valt zeker niet tegen.

Aflevering 1

Opdracht 1 - Over Bruggen

In eerste instantie lijkt het alsof de kandidaten bij deze opdracht geen geld kunnen verdienen. In deze opdracht gaat het...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep