Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

EVI HANSSEN

Leeftijd: 39 jaar

Beroep: Presentatrice

Status: Afgevallen in aflevering 2

Evi Hanssen is een presentatrice van Vlaamse afkomst. Bij het Nederlandse publiek zal ze vooral bekend zijn van haar presentatierollen in Expeditie Robinson, 3 Op Reis en De Super Freek Show. Ze schuift ook wel eens aan als tafeldame in De Wereld Draait Door.

ARTIKELEN

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

16/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP- We zitten alweer in seizoen 19. Nieuwe ronde nieuwe kansen. De zoektocht naar de Mol is weer begonnen en de zoektocht naar wie er geld in de pot brengt dus ook. En de opbrengst na twee afleveringen valt zeker niet tegen.

Aflevering 1

Opdracht 1 - Over Bruggen

In eerste instantie lijkt het alsof de kandidaten bij deze opdracht geen geld kunnen verdienen. In deze opdracht gaat het...

13/01/2019

Foto: wieisdemol.nl

RECAP - Ook aflevering 2 is een feit. Het was weer een uitzending vol puzzels, vreemde acties en breinbrekers. Ben je tijdens het kijken het overzicht een beetje kwijtgeraakt? Laten we de aflevering dan nog eens samen langsgaan.

Opdracht 1 - Ver Tellen

We begonnen deze week op een verlaten rangeerterrein. Hier vinden de kandidaten tonnen met vragen erop en een groot bord met vreemde symbolen. Wie goed kijkt, k...

12/01/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Nadat iemand vorige week de dans ontsprong, moest er vandaag toch iemand het spel verlaten. Presentatrice Evi Hanssen was de ongelukkige die het eerste rode scherm zag en dus naar huis moest.

Ze werd enorm verdacht, maar toch zag Evi Hanssen een rood scherm. En extra zuur, dat was op basis van de tijd. Drie kandidaten maakten namelijk de test als slechtste. En Evi maakte die test het traagst, waardoor zij...

07/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP - Met een nieuw seizoen van Wie is de Mol? komen er ook weer nieuwe aanwijzingen naar de Mol. Welke mogelijke hints zaten er in de eerste aflevering verborgen? We hebben een mooi lijstje voor je opgesteld.

'Op sleeptouw'

De titel van aflevering 1 is 'Op sleeptouw'. Dit zou kunnen slaan op de fietsopdracht, waar Sinan vooraan fietste. Hij had de groep dus op sleeptouw. Het kan oo...

06/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP - Daar gaan we weer! Het beste programma op de Nederlandse televisie is weer van start gegaan en dus kunnen we weer volop gaan speuren en complottheorieën bedenken. En alleen al bij deze eerste aflevering valt er genoeg te bespreken.

Wat is het weer fijn om Wie is de Mol?-afleveringen te kunnen analyseren. Na maanden wachten jeukt het om weer op zoek te gaan naar de Mol. En dus...

03/01/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Deze week stellen we iedere werkdag een aantal vragen aan twee kandidaten van Wie is de Mol? 2019. Hoe stonden zij in het spel? Was het wat ze ervan verwachtten? En met wat voor tactiek stapten zij het spel in? Vandaag is het de beurt aan presentatrice Evi Hanssen en zanger Niels Littooij.

Vond je het lastig om geheim te houden dat je meedeed aan Wie is de Mol?

Evi: Omdat ik voor het programma 3 Op Reis...

08/11/2018

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Hoewel we nog druk aan het puzzelen waren naar de identiteit van de kandidaten, stuurde Jeffrey ons vandaag opeens een foto van een bijzondere muurschildering toe. Dit moeten de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 zijn! De AVROTROS heeft inmiddels ook de namen van deze kandidaten bevestigd.

We hebben vandaag een hoop suggesties binnengekregen over de mogelijke kandidaten. Dit naar aanleiding van een f...

11/05/2018

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Het is halverwege mei. En dat betekent dat tien bekende Nederlanders binnenkort op reis zullen gaan om de strijd aan te gaan met de Mol. Maar wie zijn die tien nieuwe kandidaten en waar gaat de reis naar toe? In dit dossier bespreken we alles wat we al weten of denken te weten over Wie is de Mol? 2019!

Zo halverwege mei beginnen de Wie is de Mol?-kriebels alweer op te komen. De opnameperiode van alweer...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep