Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

NIEUWS

Onder deze kop vind je alle artikelen met nieuws over Wie is de Mol?, MolTalk en andere aan Wie is de Mol? gerelateerde zaken.

ARTIKELEN

27/03/2020

Foto: Sat.1

NIEUWS - Het format van De Mol is in de loop der jaren aan een hoop landen verkocht. Maar momenteel is het maar in drie landen succesvol. Daar komt nu misschien nog een land bij, nu het programma ook in Duitsland weer een comeback zal maken.

Van het jaar 2000 tot 2001 werd in Duitsland Der Maulwurf - Die Abenteuershow uitgezonden. Daarmee is Duitsland een van de achttien landen waar het format van De Mol op televisie...

15/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 10

NIEUWS - De ontknoping van Wie is de Mol? vond gisteravond voor het eerst sinds 2015 plaats zonder publiek. Dit vanwege het Corona-virus. Maar deze opzet lijkt juist enorm in de smaak te vallen. Dat blijkt uit meerdere polls en reacties op sociale media.

Het Vondelpark in Amsterdam stroomt tijdens de laatste aflevering van Wie is de Mol? steevast vol met Molloten die met eigen ogen...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De Mol is ontmaskerd en het twintigste seizoen is daarmee ten einde. Maar de uitzending eindigde met een wel heel bijzondere aankondiging. Na de zomer keert Wie is de Mol? namelijk weer terug met een extra seizoen.

Wie is de Mol? zendt uit van januari tot maart. Maar dit jaar zal er ook na de zomer een seizoen op tv te zien zijn. Een extra seizoen. Maar wat gaat dat seizoen inhouden?

Wordt het een regulier...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Na een wekenlange zoektocht is het antwoord op de vraag 'Wie is de Mol?' eindelijk bekend. Zanger Rob Dekay werd als Mol ontmaskerd. Presentator Buddy Vedder had dat door en wint de pot met geld.

Het was een bijzondere finale. In plaats van drie finalisten, telde dit seizoen er maar liefst vier: presentator Buddy Vedder, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en zanger Rob Dekay....

13/03/2020

Foto: Screenshot uit de Oranje Leeuwinnen-editie van Wie is de Mol?

NIEUWS - Wie is de Mol? loopt bijna op haar einde en De Mol is net van start gegaan. Maar er is onverwachts nog een derde Mol-serie verschenen. Vijf Oranje Leeuwinnen gaan de strijd aan met de Mol in hun midden in een nieuwe Youtube-reeks. 

Wie is de Mol? is een succesvol format. En het is dus ook niet gek dat er vele fanseries gemaakt zijn. De KNVB doet daar no...

12/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Het Corona-virus slaat om zich heen en de gevolgen zijn inmiddels ook voelbaar voor het publiek van Wie is de Mol?. Want in navolging van de laatste ontwikkelingen zal de ontknoping van Wie is de Mol? zonder publiek plaatsvinden en wordt de Fandag afgelast.

Het was afwachten of de live-ontknoping nog door zou gaan in, verband met het Corona-virus. Maar vandaag heeft minister Bruins van Medische Zorg beken...

03/03/2020

Foto: Screenshot uit de promo van aflevering 9

NIEUWS - Na aflevering 7 bleven er na de executie te veel kandidaten over. En lang werd er getwijfeld hoe dat opgelost zou worden. Het antwoord is nu duidelijk. Seizoen 20 eindigt met vier finalisten, in plaats van drie.

Het kwam tot nu toe maar één keer eerder voor: een Wie is de Mol?-finale met vier kandidaten. In seizoen 7 kreeg kandidaat Paul Rabbering de keuze tussen een flinke...

01/03/2020

Foto: VIER

NIEUWS - Nog maar even en we kunnen weer speuren naar een nieuwe Mol: de Mol van Vlaanderen. Maar wie zijn de verdachten? Die werden vandaag onthuld in het programma Café De Mol.

Op 8 maart begint het nieuwe seizoen van De Mol, de Vlaamse variant van Wie is de Mol?. En vandaag werd in het programma Café De Mol onthuld wie de kandidaten zijn van deze nieuwe reeks.

Op de foto, van links naar rechts, zijn te zien:

Bruno

50...

21/02/2020

Foto: @WieIsDeMol

NIEUWS - Wie is de Mol? houdt de gemoederen weer flink bezig. Dat komt door een teaser waarin de datum 24 februari wordt aangekondigd. Maar wat moeten we op die datum verwachten?

Op 24 februari gaat er iets gebeuren. Dat wordt duidelijk als je naar de sociale kanalen van Wie is de Mol? kijkt. Het bericht wordt aangevuld met een omroepgeluid, dat vele mensen linken aan treinstations. Maar wie goed oplet hoort da...

14/02/2020

Foto: VIER
 

NIEUWS - Hoewel we nog druk aan het speuren zijn naar de Nederlandse Mol, kunnen we ons ook alvast verheugen op de zoektocht naar de Vlaamse Mol. De Vlaamse zender VIER maakte vandaag namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen bekend.

Op 8 maart zal er weer een nieuwe Mol opduiken. Het Vlaamse programma De Mol zal dan van start gaan. Dat maakte VIER, de zender van De Mol vandaag bekend door middel van een adverte...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep