Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

NIEUWS

Onder deze kop vind je alle artikelen met nieuws over Wie is de Mol?, MolTalk en andere aan Wie is de Mol? gerelateerde zaken.

ARTIKELEN

11/11/2019

Foto: RTL Boulevard

NIEUWS - We herinneren ons allemaal nog wel hoe Ron Boszhard, die zo graag mee wilde doen aan Wie is de Mol?, het spel al moest verlaten voordat hij de groep ontmoet had. Zijn tragische exit was zo memorabel dat RTL Boulevard een speciale award naar hem vernoemde.

De opening van Wie is de Mol? 2018 was spectaculair. Vijf duo's begonnen, zonder het te weten, in vijf verschillende landen. Maar deze opening was...

10/05/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Zo halverwege mei kunnen we ons weer storten op een nieuwe zoektocht. Wie zijn de kandidaten van het twintigste seizoen van Wie is de Mol?. De opnames gaan rond deze periode van start. Welke BN'ers zijn opvallend afwezig op sociale media?

Hieronder houden we alles bij dat we weten over Wie is de Mol? 2020. Wil je ook meezoeken? In dit artikel geven we je tips bij het speuren naar kandidaten. Heb je een...

06/05/2019

Foto: VIER

NIEUWS - Het spel is gespeeld en de uitslag van De Mol 2019 is bekend. De Mol mocht uit de schaduw treden en er bleek wie de hoogste pot in de geschiedenis van het programma mee naar huis mocht nemen.

De Mol ging dit jaar onvoorbereid op reis. Immers, op het moment van vertrek was er nog geen Mol aangewezen. Die werd pas gekozen in Vietnam. Uiteindelijk was het spoedarts Elisabet die deze zware taak toebedeeld kreeg....

22/04/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - De opnames van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? zijn in aantocht. En dus zijn de voorbereidingen nog in volle gang. De makers van het programma zijn daarvoor op zoek naar de hulp van fans. Die mogen dit jaar namelijk een ontwerp voor de nieuwe geldbriefjes insturen.

Ieder jaar weer is het Molgeld een gewild item op de Wie is de Mol? Fandag. Niet zo gek, want ieder seizoen hebben de ge...

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Gisteren zat tv-kijkend Nederland weer vol verwachting voor de beeldbuis om te horen wie de Mol nou is. Dat gebeurde zo massaal dat aflevering 10 van seizoen 19 officieel de best bekeken aflevering ooit is. En dat niet alleen, want seizoen 19 verbreekt ook nog eens het record van best bekeken seizoen.

Maar liefst 3.500.000 mensen zagen gisteren op tv hoe Merel Westrik uit de schaduw stapte als Mol. Dat...

09/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Het hoge woord is eruit. Merel Westrik is de Mol. Sarah Chronis wist dat en Niels greep net naast de pot. Dat werd vandaag onthuld in VondelCS in Amsterdam.

Wekenlang was het nieuwslezeres Merel Westrik die Colombia op stelten zette met haar Molacties. En dat op een hele brutale wijze. Merel was een slinkse Mol met vele gezichten. Niet zo gek dus dat de pot historisch laag eindigde.

Actrice Sar...

08/03/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Rik van de Westelaken maakte dit jaar zijn debuut als presentator van Wie is de Mol?. En dat beviel goed, want hij zal volgend jaar terugkeren als presentator van het twintigste seizoen van het programma.

In 2015 ontmaskerde Rik van de Westelaken als kandidaat de Mol in Sri Lanka en dit jaar mocht hij het programma voor het eerst presenteren in Colombia. Maar ook volgend jaar mag hij terugkeren als gezich...

03/03/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Nederland maakt zich langzaamaan op voor de ontknoping van Wie is de Mol?. En dat is terug te zien in de kijkcijfers. Die stegen namelijk flink. En ook de verhuizing van MolTalk naar NPO 1 droeg bij aan een stijgende lijn.

De finale is gespeeld. In aflevering 9 van Wie is de Mol? was te zien hoe Merel, Niels en Sarah de laatste opdrachten van het seizoen uitspeelden en ieder een verdachte definitief aa...

02/03/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 7

NIEUWS - Lag het aan de kandidaten of vervulde de Mol zijn taak gewoon heel goed? De eindstand van de pot is bekend. En dat blijkt de laagste pot aller tijden te zijn.

De eindstand van de pot is bekend. De winnaar van Wie is de Mol? 2019, wie dat dan ook mag zijn, gaat naar huis met €10.150,-. Dat is absoluut geen vetpot. Sterker nog, het is de laagste pot die ooit in Wie is de Mol?...

02/03/2019

Foto: VIER

NIEUWS - Over acht dagen gaat de zoektocht naar de Mol ook in België van start. En vandaag maakte de zender VIER bekend wie de verdachten zijn. Deze groep onbekende Vlamingen trok naar Vietnam voor het avontuur van hun leven.

Tien kersverse kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Mol. En onder hen schuilt een saboteur, de Mol. Maar wie dat is, wist de Mol zelf eerst ook niet. Die wordt dit jaar namelijk pas na de st...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep