Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

NIKKIE DE JAGER

Leeftijd: 24 jaar

Beroep: Youtuber

Status: Afgevallen in aflevering 4

Nikkie de Jager is wereldwijd bekend van haar YouTubekanaal NikkieTutorials. Hier deelt zij make-uptutorials met haar abonnees. Nikkie was op televisie eerder al te zien in The Big Escape.

ARTIKELEN

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

06/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

Door het geld te volgen zou je de Mol moeten kunnen vinden. Daarom doen we dat nu ook weer. We gaan verder waar we gebleven waren en bekijken nu aflevering 3, 4 en 5. Wie heeft daar allemaal geld verdiend? En nog belangrijker: wie niet?

Aflevering 3

Opdracht 1 - Vlag uithangen.

In deze opdracht is het de bedoeling dat de kandidaten wasgoed ophangen in de kleuren van de Colombiaanse vla...

26/01/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De vierde aflevering telde voor de verandering niet één, maar twee afvallers. Het zijn Youtuber Nikkie de Jager en presentatrice Evelien de Bruijn. Zij kregen een rood scherm te zien en verlieten het spel. En allebei op bijzondere wijze.

De aflevering begon met de ontknoping van een bijzondere cliffhanger. Wie kreeg het rode scherm in aflevering 3? Het bleek Youtuber Nikkie de Jager. Zij zat onderaan de r...

21/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3

RECAP – Een ding is zeker: er is veel gemold tijdens de derde aflevering, want erg veel geld is er niet verdiend. Maar gelukkig zijn er een hoop aanwijzingen en hints richting een aantal potentiële mollen. Je leest ze hieronder!


'Niet gered'

De titel van aflevering 3 is 'Niet gered'. Dit zou kunnen slaan op Evelien en Jamie. Door hun voorspelling werd de waslijnenopdracht 'niet gered...

20/01/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP -  We hebben de derde aflevering alweer achter de rug. En wat is er weer veel om te bespreken. Want vrijwel iedereen maakt kans om de Mol te zijn. Maar wie is het nou echt?

Vorige week zei ik nog dat Rick Paul op mijn eerste plaats stond. Maar ik ben gedurende de week geswitched naar iemand anders. Merel is nu mijn Mol. Maar daarover straks meer.

Opdracht 1 - Vlag Uithangen

We beginnen met wat er zoal...

20/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3

EXTRA - Aflevering 3 eindigde met een enorme cliffhanger. Welke kandidaat zag nou een rood scherm? Was het Meester Patissier Robèrt die het spel moest verlaten of was het Youtuber Nikkie? Het antwoord op die vraag lijkt nu gevonden te zijn.

LET OP: Dit artikel bevat spoilers over Wie is de Mol? 2019!

Wat was het een spannende executie. Verspreid over diverse daken in Medellín maakten...

16/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP- We zitten alweer in seizoen 19. Nieuwe ronde nieuwe kansen. De zoektocht naar de Mol is weer begonnen en de zoektocht naar wie er geld in de pot brengt dus ook. En de opbrengst na twee afleveringen valt zeker niet tegen.

Aflevering 1

Opdracht 1 - Over Bruggen

In eerste instantie lijkt het alsof de kandidaten bij deze opdracht geen geld kunnen verdienen. In deze opdracht gaat het...

14/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 2

RECAP - Natuurlijk kijken we ook deze week naar wie de verborgen aanwijzingen nou precies wijzen. En we hebben weer een mooie lijst voor je. Want moeten we nou kijken naar driehoeken? Of toch naar een weegschaal?

'Uitgerekend'

De titel van aflevering 2 is 'Uitgerekend'. Dit zou erop kunnen slaan dat de Mol bij de eerste opdracht op de grond, bij de rekengroep zat. Vooral Robèrt sprong...

13/01/2019

Foto: wieisdemol.nl

RECAP - Ook aflevering 2 is een feit. Het was weer een uitzending vol puzzels, vreemde acties en breinbrekers. Ben je tijdens het kijken het overzicht een beetje kwijtgeraakt? Laten we de aflevering dan nog eens samen langsgaan.

Opdracht 1 - Ver Tellen

We begonnen deze week op een verlaten rangeerterrein. Hier vinden de kandidaten tonnen met vragen erop en een groot bord met vreemde symbolen. Wie goed kijkt, k...

07/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP - Met een nieuw seizoen van Wie is de Mol? komen er ook weer nieuwe aanwijzingen naar de Mol. Welke mogelijke hints zaten er in de eerste aflevering verborgen? We hebben een mooi lijstje voor je opgesteld.

'Op sleeptouw'

De titel van aflevering 1 is 'Op sleeptouw'. Dit zou kunnen slaan op de fietsopdracht, waar Sinan vooraan fietste. Hij had de groep dus op sleeptouw. Het kan oo...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep