Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

RECAPS

Op deze pagina vind je alle recaps die we over de afleveringen van Wie is de Mol? hebben geschreven. Je leest alle verdenkingen, mogelijke Molacties, aanwijzingen en nog veel meer!

ARTIKELEN

23/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

We zijn weer van start gegaan. Ook dit jaar gaan we kijken of we de Mol kunnen ontmaskeren door te kijken naar wie het minste geld in de pot brengt. Maar kan dat wel, als er nog maar zó weinig in de pot zit?

AFLEVERING 1

Opdracht 1 - Kleurwerk

Bij deze opdracht is er geen geld voor de pot te verdienen.

Opdracht 2 - Beltegoed

Dit is de eerste opdracht waar de kandidaten geld kunnen v...

21/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 2

RECAP - Weet je even niet meer wie de Mol is of zoek je bewijs dat je in de juiste tunnel zit? De verborgen aanwijzingen kunnen je misschien verder helpen. In dit artikel bespreken we alle mogelijke hints uit aflevering 2.

'Tegendraads'

De titel van aflevering 2 is 'Tegendraads'. Dit zou kunnen slaan op Claes, Rob of Johan, die op de groepsfoto ogenschijnlijk met hun hoofden tegen een...

20/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 2

RECAP - Aflevering 2 is een feit en we hebben nog maar acht verdachten over. Maar zijn er mensen die we van die lijst af kunnen strepen? Of blijven we nog steeds met acht Mollen zitten? Laten we de aflevering eens even grondig onder de loep nemen.

Voor we beginnen wil ik even een kleine disclaimer toevoegen. Ik zit in een enorme tunnel (zoals het een goed Tunnelvisie-redacteur betaam...

13/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

RECAP - Een nieuw seizoen van Wie is de Mol? brengt ons ook weer een hoop nieuwe verborgen aanwijzingen. Welke hints zouden op de Mol kunnen wijzen? Moeten we iets zoeken achter de titel? En stond de Mol nou gewoon tussen al die trommelende Chinezen?

'Afgeschermd'

Dit titel van aflevering 1 is 'afgeschermd'. Net als voorgaande jaren zal de titel ongetwijfeld een aanwijzing naar de Mol...

12/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

RECAP - We mogen weer! Voor de twintigste keer is de jacht op de Mol geopend en het is heerlijk om weer te speuren naar die saboteur. Maar wie zou het kunnen zijn? Ik geef je een overzicht van de verschillende Molacties die mij zijn opgevallen.

Opdracht 1 - Wijsheid en Geluk

Wie is de Mol? 2020 is van start gegaan. En hoe! Een voor een kwamen de kandidaten aan bij twee enorme poorten,...

08/01/2020

Foto: Screenshot uit de leader van seizoen 20

RECAP - De eerste hints doen online al druk de ronde nu Wie is de Mol? de leader van het nieuwe seizoen naar buiten heeft gebracht. Wij doen daar graag een schepje bovenop met misschien wel de hint die dit jaar als een rode draad door de serie zal gaan lopen.

De leader van het twintigste seizoen is prachtig. Een hoop beelden van opdrachten die we mogen verwachten en een hoop Chinese...

04/03/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 9

RECAP - Nog maar even tot de Mol uit de schaduw mag stappen. Maar voor het zo ver is, kunnen we eerst nog een kijkje nemen naar de laatste verborgen aanwijzingen van het seizoen. Wat zat er zoal verstopt in aflevering 9?

'Drijfveer'

Aflevering 9 heet 'Drijfveer'. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar de boomstammen die voorbij dreven in de eerste opdracht. Die waren waarschijnlijk h...

03/03/2019

Foto: @wieisdemol.avrotros

RECAP - De laatste test is ingevuld en de Mol is uitgespeeld. Merel, Niels of Sarah is de Mol en het is tijd om een definitieve keuze te maken. Maar wie heeft al die tijd de groep gesaboteerd en er voor gezorgd dat de pot historisch laag is gebleven?

De finale van Wie is de Mol? 2019. Merel, Niels en Sarah namen het tegen elkaar op om de Mol te ontmaskeren en met de pot naar huis te gaan. Maar wie zorg...

28/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

Het gaat slecht met de pot. Er had al meer dan €25.000,- in kunnen zitten. Maar het is tot nu toe een magere €9.300,-. De Mol uit dit seizoen is lekker bezig of hij laat de kandidaten al het werk doen, want die verpesten het toch wel. Gaat dit de laagste pot ooit worden?

Aflevering 6

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

Deze opdracht is verdeeld in vijf kleinere opdrachten. Elke opdracht ik...

25/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

RECAP - De halve finale van Wie is de Mol? zit erop en de finalisten zijn bekend. Wie Sinan in het vizier had als Mol heeft nog een week de tijd om de echte Mol te ontmaskeren. Weet jij het ook niet meer? Misschien helpen deze verborgen aanwijzingen je op weg!

'Met zand strooien'

De titel van aflevering 8 is 'Met zand strooien'. Dit kan slaan op Sarah, die op de vraag van Niels als en...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep