Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

RECAPS

Op deze pagina vind je alle recaps die we over de afleveringen van Wie is de Mol? hebben geschreven. Je leest alle verdenkingen, mogelijke Molacties, aanwijzingen en nog veel meer!

ARTIKELEN

04/03/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 9

RECAP - Nog maar even tot de Mol uit de schaduw mag stappen. Maar voor het zo ver is, kunnen we eerst nog een kijkje nemen naar de laatste verborgen aanwijzingen van het seizoen. Wat zat er zoal verstopt in aflevering 9?

'Drijfveer'

Aflevering 9 heet 'Drijfveer'. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar de boomstammen die voorbij dreven in de eerste opdracht. Die waren waarschijnlijk h...

03/03/2019

Foto: @wieisdemol.avrotros

RECAP - De laatste test is ingevuld en de Mol is uitgespeeld. Merel, Niels of Sarah is de Mol en het is tijd om een definitieve keuze te maken. Maar wie heeft al die tijd de groep gesaboteerd en er voor gezorgd dat de pot historisch laag is gebleven?

De finale van Wie is de Mol? 2019. Merel, Niels en Sarah namen het tegen elkaar op om de Mol te ontmaskeren en met de pot naar huis te gaan. Maar wie zorg...

28/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

Het gaat slecht met de pot. Er had al meer dan €25.000,- in kunnen zitten. Maar het is tot nu toe een magere €9.300,-. De Mol uit dit seizoen is lekker bezig of hij laat de kandidaten al het werk doen, want die verpesten het toch wel. Gaat dit de laagste pot ooit worden?

Aflevering 6

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

Deze opdracht is verdeeld in vijf kleinere opdrachten. Elke opdracht ik...

25/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

RECAP - De halve finale van Wie is de Mol? zit erop en de finalisten zijn bekend. Wie Sinan in het vizier had als Mol heeft nog een week de tijd om de echte Mol te ontmaskeren. Weet jij het ook niet meer? Misschien helpen deze verborgen aanwijzingen je op weg!

'Met zand strooien'

De titel van aflevering 8 is 'Met zand strooien'. Dit kan slaan op Sarah, die op de vraag van Niels als en...

24/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

RECAP - De halve finale is gespeeld. En dat betekent dat we ons nog maar hoeven te focussen op drie verdachten. Niels, Merel of Sarah. Een van die drie is de Mol. Maar wie? Misschien dat we door de aflevering te analyseren tot een duidelijk antwoord zullen komen.

De aflevering begint deze week met verwarring. Verwarring over de executie. Want Jamie en Rick Paul waren voor de overgebl...

18/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 7

RECAP - Aflevering 7 was een slagveld. En veel mensen zitten nu dus zonder Mol. Ben jij ook zo iemand of zoek je gewoon bevestiging voor je tunnel? Laten we dan eens alle verborgen aanwijzingen uit aflevering 7 bekijken.

'Inhalen'
De titel van de aflevering is ‘inhalen’. Merel pakt de envelop waarin de twee rode schermen zitten,
waardoor het aantal afvallers in de aflevering weer ‘in...

17/02/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP - M'n Mol ligt eruit... Dat betekent dat het hoog tijd wordt om opnieuw op zoek te gaan naar een hoofdverdachte. Met twee kandidaten minder zou dat toch een eitje moeten zijn. Dat valt flink tegen. Maar toch heb ik een nieuwe Mol gevonden. Voor wat het waard is, natuurlijk.

Aflevering 7 alweer. Nog maar drie weken te gaan voor we weten wie de Mol is. Maar tot het zo ver is, moeten we nog even gissen...

11/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 6

RECAP - Deze week hebben we een hoop sterke hints voor je. Want vertelt de kleurenreeks bij het ziplinen ons de afvaller of het geslacht van de Mol? En zal de leader ons binnenkort verklappen wie die Mol is? Dit zijn alle verborgen aanwijzingen uit aflevering 6.

Uithalen

Verwijst de titel van de aflevering, ‘Uithalen’, naar Rick Paul? Hij haalde zijn joker tussen de stenen van het Mol...

10/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 6

RECAP - We zitten in aflevering 6 en de lijst met potentiële verdachten is nog steeds veel te lang. We kunnen deze week geen afvaller wegstrepen. Maar kunnen we aan de hand van hoe er gespeeld werd wel mensen afschrijven? Laten we eens een kijkje nemen.

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

De eerste opdracht van aflevering 6 vindt plaats in een bakstenenfabriek. Hier kunnen de kandidaten v...

06/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

Door het geld te volgen zou je de Mol moeten kunnen vinden. Daarom doen we dat nu ook weer. We gaan verder waar we gebleven waren en bekijken nu aflevering 3, 4 en 5. Wie heeft daar allemaal geld verdiend? En nog belangrijker: wie niet?

Aflevering 3

Opdracht 1 - Vlag uithangen.

In deze opdracht is het de bedoeling dat de kandidaten wasgoed ophangen in de kleuren van de Colombiaanse vla...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep