Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Rick Paul van Mulligen

Leeftijd: 37 jaar

Beroep: Acteur

Status: Afgevallen in aflevering 7

Rick Paul van Mulligen is acteur. Je kunt hem kennen van onder meer A'dam-E.V.A. en Charlie. Maar hij was ook een vast acteur in De Grote Improvisatieshow.

ARTIKELEN

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

28/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

Het gaat slecht met de pot. Er had al meer dan €25.000,- in kunnen zitten. Maar het is tot nu toe een magere €9.300,-. De Mol uit dit seizoen is lekker bezig of hij laat de kandidaten al het werk doen, want die verpesten het toch wel. Gaat dit de laagste pot ooit worden?

Aflevering 6

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

Deze opdracht is verdeeld in vijf kleinere opdrachten. Elke opdracht ik...

22/02/2019

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - In aflevering 7 moest er niet één, maar twee kandidaten naar huis. Acteur Rick Paul van Mulligen was een van de twee pechvogels. Een mooie gelegenheid om hem eens op te bellen en te vragen naar zijn avontuur, zijn rode scherm en zijn tactieken.

Hoe kijk je terug op Wie is de Mol?

We zitten er natuurlijk nog midden in. Dus nu kijk ik terug met nog een beetje pijn, maar vooral met heel veel plezier. Het w...

17/02/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP - M'n Mol ligt eruit... Dat betekent dat het hoog tijd wordt om opnieuw op zoek te gaan naar een hoofdverdachte. Met twee kandidaten minder zou dat toch een eitje moeten zijn. Dat valt flink tegen. Maar toch heb ik een nieuwe Mol gevonden. Voor wat het waard is, natuurlijk.

Aflevering 7 alweer. Nog maar drie weken te gaan voor we weten wie de Mol is. Maar tot het zo ver is, moeten we nog even gissen...

16/02/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Aflevering 7 kende niet een, maar twee afvallers. Acteur Rick Paul van Mulligen en presentator Jamie Trenité kregen een rood scherm, naar aanleiding van een opdracht met russisch roulette.

Deze aflevering werd een opdracht met russisch roulette gespeeld. Het resultaat daarvan was dat er deze week niet één, maar twee kandidaten het spel moesten verlaten. Het was acteur Rick Paul van Mulligen en presentator...

11/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 6

RECAP - Deze week hebben we een hoop sterke hints voor je. Want vertelt de kleurenreeks bij het ziplinen ons de afvaller of het geslacht van de Mol? En zal de leader ons binnenkort verklappen wie die Mol is? Dit zijn alle verborgen aanwijzingen uit aflevering 6.

Uithalen

Verwijst de titel van de aflevering, ‘Uithalen’, naar Rick Paul? Hij haalde zijn joker tussen de stenen van het Mol...

10/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 6

RECAP - We zitten in aflevering 6 en de lijst met potentiële verdachten is nog steeds veel te lang. We kunnen deze week geen afvaller wegstrepen. Maar kunnen we aan de hand van hoe er gespeeld werd wel mensen afschrijven? Laten we eens een kijkje nemen.

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

De eerste opdracht van aflevering 6 vindt plaats in een bakstenenfabriek. Hier kunnen de kandidaten v...

06/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

Door het geld te volgen zou je de Mol moeten kunnen vinden. Daarom doen we dat nu ook weer. We gaan verder waar we gebleven waren en bekijken nu aflevering 3, 4 en 5. Wie heeft daar allemaal geld verdiend? En nog belangrijker: wie niet?

Aflevering 3

Opdracht 1 - Vlag uithangen.

In deze opdracht is het de bedoeling dat de kandidaten wasgoed ophangen in de kleuren van de Colombiaanse vla...

04/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

RECAP - Er zijn nog zes kandidaten over. Zes potentiële Mollen over wie er aanwijzingen verborgen zitten in het programma. Maar naar wie wezen die hints deze week?

'Verblindend'

De titel van aflevering 5 is 'Verblindend'. Dit zou een hint kunnen zijn naar Niels, die bij de watervalopdracht door angst verblind zegt te zijn en daardoor de kokers over het hoofd zag. Ook Rick Paul sl...

03/02/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP - We zijn op de helft. Na vijf afleveringen hebben we nog zes verdachten over. En dit was de aflevering waarbij m'n top-3 zo goed als de prullenbak in kon. Eén van m'n verdachten kreeg een rood scherm en de ander haalde wel heel veel geld binnen voor een Mol.

Voor ik begin over wat er allemaal verdacht was aan deze aflevering, wil ik toch even kwijt dat ik dit een heel erg leuke aflevering vond. Goe...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep