Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

RIK VAN DE WESTELAKEN

Leeftijd: 46 jaar

Beroep: Presentator

Rik is vanaf het negentiende seizoen te zien als presentator van Wie is de Mol?. In 2015 deed hij zelf mee aan het programma en kwam toen als winnaar uit de bus. Het jaar daarop presenteerde hij al MolTalk. Rik is begonnen als journalist bij onder andere de NOS. Later stapte hij over naar SBS en maakte hij onder meer Peking Express. In 2018 maakte hij de overstap naar de AVROTROS om EenVandaag en Wie is de Mol? te presenteren.

ARTIKELEN

10/05/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Zo halverwege mei kunnen we ons weer storten op een nieuwe zoektocht. Wie zijn de kandidaten van het twintigste seizoen van Wie is de Mol?. De opnames gaan rond deze periode van start. Welke BN'ers zijn opvallend afwezig op sociale media?

Hieronder houden we alles bij dat we weten over Wie is de Mol? 2020. Wil je ook meezoeken? In dit artikel geven we je tips bij het speuren naar kandidaten. Heb je een...

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

08/03/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Rik van de Westelaken maakte dit jaar zijn debuut als presentator van Wie is de Mol?. En dat beviel goed, want hij zal volgend jaar terugkeren als presentator van het twintigste seizoen van het programma.

In 2015 ontmaskerde Rik van de Westelaken als kandidaat de Mol in Sri Lanka en dit jaar mocht hij het programma voor het eerst presenteren in Colombia. Maar ook volgend jaar mag hij terugkeren als gezich...

17/02/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Een seizoen van Wie is de Mol? opnemen is niet zonder gevaren. Dat ondervond presentator Rik van de Westelaken in Colombia. Na het einde van een opdracht moest hij namelijk behandeld worden door een dokter.

Presentatoren lijken in Wie is de Mol? een verhoogd risico op verwondingen te lopen. Zo raakte Art Rooijakkers in het verleden al eens gewond aan zijn hoofd en trapte hij op een giftig insect. Maar ook...

05/01/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Het was een spannende eerste aflevering voor Rik van de Westelaken. Hij begon dit jaar als presentator van Wie is de Mol?. Maar hoe heeft hij het nou uiteindelijk gedaan? De reacties op social media zijn wisselend positief en negatief.

Afgelopen jaar maakte de AVROTROS bekend dat Rik van de Westelaken, die in seizoen 15 zelf nog kandidaat was, Wie is de Mol? zou gaan presenteren. En gisteren werd zijn eer...

22/11/2018

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De presentator speelt altijd een bijzondere rol in Wie is de Mol?. Soms weet hij namelijk wie de Mol is en soms ook niet. Dat mag hij of zij zelf weten. De kersverse spelleider Rik van de Westelaken koos ervoor om het niet te weten. Dat vertelt hij het nieuwe Molboekje.

Angela Groothuizen (seizoen 1 tot 5) wist het wel, Karel van de Graaf (seizoen 6 en 7) wist het niet, Pieter Jan Hagens (seizoen 8 tot 11...

11/05/2018

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Het is halverwege mei. En dat betekent dat tien bekende Nederlanders binnenkort op reis zullen gaan om de strijd aan te gaan met de Mol. Maar wie zijn die tien nieuwe kandidaten en waar gaat de reis naar toe? In dit dossier bespreken we alles wat we al weten of denken te weten over Wie is de Mol? 2019!

Zo halverwege mei beginnen de Wie is de Mol?-kriebels alweer op te komen. De opnameperiode van alweer...

29/03/2018

Foto: EenVandaag

EXTRA - Vandaag werd onthuld dat Rik van de Westelaken vanaf komend seizoen Wie is de Mol? zal gaan presenteren. Maar wie is hij? Waar kunnen we hem van kennen? En heeft hij al ervaring met spelprogramma's? We nemen de nieuwe spelleider eens onder de loep.

Rik van de Westelaken werd op 22 april 1971 geboren in Vlaardingen. Hij is begonnen als journalist en we kennen hem in eerste instantie dan ook vooral als nie...

29/03/2018

Foto: AVROTROS / Sam Nijssen

NIEUWS - De opvolger van Art Rooijakkers is bekend. Rik van de Westelaken, die zelf meedeed aan het vijftiende seizoen, zal vanaf volgend jaar Wie is de Mol? gaan presenteren. Daarvoor maakt hij de overstap van SBS naar AVROTROS.

We kennen Rik van de Westelaken als de winnaar van seizoen 15 van Wie is de Mol? en als voormalige presentator van MolTalk. Maar we zullen hem binnenkort zien als presentato...

05/02/2016

 Foto: Sam Nijssen / AVROTROS

INTERVIEW - Rik van de Westelaken hebben we vorig jaar kunnen zien tijdens het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. De nieuwslezer trok door Sri Lanka om op zoek te gaan naar de Mol. En die vond hij. Rik ontmaskerde Margriet van der Linden als Mol en ging met de pot naar huis. Tijdens dit seizoen is Rik samen met Viviënne van den Assem presentator van MolTalk.

Hoe bevalt het bij MolTalk?

Heel goed....

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep