Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

ROBÈRT VAN BECKHOVEN

Leeftijd: 57 jaar

Beroep: Meester Patissier

Status: In het spel

Robèrt van Beckhoven is Meester Patissier. Maar de meeste mensen zullen hem kennen als jurylid bij het bekende programma Heel Holland Bak. Hij jureerde ook in CupCakeCup en presenteerde het programma Brood. 

ARTIKELEN

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

06/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 5

Door het geld te volgen zou je de Mol moeten kunnen vinden. Daarom doen we dat nu ook weer. We gaan verder waar we gebleven waren en bekijken nu aflevering 3, 4 en 5. Wie heeft daar allemaal geld verdiend? En nog belangrijker: wie niet?

Aflevering 3

Opdracht 1 - Vlag uithangen.

In deze opdracht is het de bedoeling dat de kandidaten wasgoed ophangen in de kleuren van de Colombiaanse vla...

03/02/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP - We zijn op de helft. Na vijf afleveringen hebben we nog zes verdachten over. En dit was de aflevering waarbij m'n top-3 zo goed als de prullenbak in kon. Eén van m'n verdachten kreeg een rood scherm en de ander haalde wel heel veel geld binnen voor een Mol.

Voor ik begin over wat er allemaal verdacht was aan deze aflevering, wil ik toch even kwijt dat ik dit een heel erg leuke aflevering vond. Goe...

02/02/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Ook in aflevering 5 moest er weer iemand het spel verlaten. Het was Meester Patissier Robèrt van Beckhoven die een rood scherm kreeg.

Wat zal hij gemist gaan worden: Meester Patissier Robèrt van Beckhoven kreeg een rood scherm en moest als vierde het spel verlaten. En dat terwijl hij zich bij de waterval-opdracht ontpopt had tot held van het programma. Hij zal ongetwijfeld door veel kijkers gemist gaan wo...

28/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4

RECAP – In de vierde aflevering van Wie is de Mol? moesten niet één maar twee kandidaten het spel verlaten. Had jij Nikkie of Evelien als Mol en moet je nu weer terug bij af beginnen? Misschien dat deze aanwijzingen je op weg kunnen helpen. Dit zijn de hints uit aflevering 4.

'Drukker worden'

De titel van aflevering 4 is 'Drukker worden'. Slaat dit op Niels, die zijn opengebroken joke...

27/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4

RECAP - De Mol heeft in aflevering 4 flink lopen saboteren. Dat kan niet anders. Want de een na de andere opdracht liep in de soep. Maar dat het spel keihard wordt gespeeld, bleek ook wel in deze aflevering. Laten we hem eens langslopen.

We beginnen de aflevering waar de vorige werd afgekapt: bij de bijzondere executie met de spotlights. Een voor een druppelen de overlevers een hotel...

21/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3

RECAP – Een ding is zeker: er is veel gemold tijdens de derde aflevering, want erg veel geld is er niet verdiend. Maar gelukkig zijn er een hoop aanwijzingen en hints richting een aantal potentiële mollen. Je leest ze hieronder!


'Niet gered'

De titel van aflevering 3 is 'Niet gered'. Dit zou kunnen slaan op Evelien en Jamie. Door hun voorspelling werd de waslijnenopdracht 'niet gered...

20/01/2019

Foto: www.wieisdemol.nl

RECAP -  We hebben de derde aflevering alweer achter de rug. En wat is er weer veel om te bespreken. Want vrijwel iedereen maakt kans om de Mol te zijn. Maar wie is het nou echt?

Vorige week zei ik nog dat Rick Paul op mijn eerste plaats stond. Maar ik ben gedurende de week geswitched naar iemand anders. Merel is nu mijn Mol. Maar daarover straks meer.

Opdracht 1 - Vlag Uithangen

We beginnen met wat er zoal...

20/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3

EXTRA - Aflevering 3 eindigde met een enorme cliffhanger. Welke kandidaat zag nou een rood scherm? Was het Meester Patissier Robèrt die het spel moest verlaten of was het Youtuber Nikkie? Het antwoord op die vraag lijkt nu gevonden te zijn.

LET OP: Dit artikel bevat spoilers over Wie is de Mol? 2019!

Wat was het een spannende executie. Verspreid over diverse daken in Medellín maakten...

16/01/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 1

RECAP- We zitten alweer in seizoen 19. Nieuwe ronde nieuwe kansen. De zoektocht naar de Mol is weer begonnen en de zoektocht naar wie er geld in de pot brengt dus ook. En de opbrengst na twee afleveringen valt zeker niet tegen.

Aflevering 1

Opdracht 1 - Over Bruggen

In eerste instantie lijkt het alsof de kandidaten bij deze opdracht geen geld kunnen verdienen. In deze opdracht gaat het...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep