Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

SEIZOEN 20 (2020)

China

Hier vind je alle artikelen over het twintigste seizoen van Wie is de Mol?.

Seizoen 20 speelt zich af in China.

ARTIKELEN

24/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 7

RECAP - Na zeven afleveringen lijkt het eindelijk zover te zijn: de sluitende theorie naar de Mol lijkt gevonden te zijn! Wat houdt die hint in? En zaten er nog andere verborgen aanwijzingen in de aflevering? Laten we eens kijken.

'Tegenstander'

Aflevering 7 heet 'Tegenstander'. Dit zou een hint kunnen zijn naar Rob, die tijdens het lasergamen al zijn tegenstanders opnoemt.

Of is het e...

24/02/2020

Foto: Screenshot seizoen 20, aflevering 7

RECAP - We naderen langzaamaan het einde van het seizoen en we zitten nog met vijf verdachten. En deze aflevering maakte het op meerdere vlakken niet makkelijk om de Mol te vinden in dit gezelschap. Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten en doe toch een poging.

De aflevering begint luchtig. Rob heeft een ukelele aangeschaft en zingt samen met Buddy een serenade over Wie is de Mol?...

22/02/2020

Foto: Hollandse Hoogte

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we presentator Toine van Peperstraten. Hij was de zesde afvaller van seizoen 6, dat zich afspeelde in Argentinië.

Het is alweer even geleden dat je meedeed aan Wie is de Mol?. Veertien jaar om precies te zijn. Wat is je...

18/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 6

RECAP - Ook deze week gaan we weer op zoek naar hints die ons naar de Mol kunnen leiden. Welke zijn we tegengekomen? We zetten alle verborgen aanwijzingen voor je op een rijtje!

'Voor geen meter'

Aflevering 6 heette 'Voor geen meter'. Dit zou kunnen slaan op Buddy en Rob die bij opdracht 1 de hele tijd verantwoordelijk waren voor het meten van de afstanden.

Het kan ook slaan op een uit...

17/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 6

RECAP - De groep is voor de helft uitgedund. Maar de zoektocht naar de Mol wordt er niet makkelijker op. Want die Mol kan op allerlei manieren gesaboteerd hebben. Maar op welke manieren dan? Ik zal alle mogelijke acties analyseren.

Opdracht 1 - Voice Mol

De aflevering begint op een graanveld naast de White Horse Temple. Hier vertelt Rik dat er zes telefoons verstopt liggen. De afstand...

15/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 4

RECAP - Terwijl de zoektocht naar de Mol vanavond weer verder gaat, blikken we nog even terug op aflevering 3, 4 en 5. En dan in het bijzonder welke kandidaten geld hebben verdiend en wie niet. We volgen het geld en hopelijk komt daar een Mol uit.

AFLEVERING 3

Opdracht 1 - Lijn(ver)diensten

In de eerste opdracht van aflevering 3 kunnen de kandidaten €2.250,- verdienen als iedereen na é...

14/02/2020

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug en hoe vergelijken ze het met het nieuwe seizoen? Deze week spraken we presentatrice Regina Romeijn. Zij was de verliezend finaliste van seizoen 8, dat zich afspeelde in Mexico.

Het is alweer elf jaar geleden dat je meedeed aan Wie is de Mol?. Het is natuurlijk al een tijdje geleden, maar wat is je eerst...

10/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 5

RECAP - Aflevering 5 is een feit en er is weer genoeg om over te praten. Waaronder over de verborgen aanwijzingen. Want wat heeft die titel te betekenen? Moeten we de Mol vinden aan de hand van de waaiers? Of zat er iets verborgen in de muziekkeuze van de montage?

'Aangeraakt'

De titel van aflevering 5 is 'Aangeraakt'. Dit zou kunnen slaan op Nathan, die bij de eerste opdracht afging...

09/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 5

RECAP - De kandidaten kregen in aflevering 5 de unieke kans om de identiteit van de Mol te achterhalen. Die stond namelijk geschreven op een van de waaiers die Tai Chi-beoefenaars vasthielden. Maar hebben we als kijker ook een kans gehad? We hebben een dappere poging om al die Chinese tekens te vertalen.

Al die Chinese tekens zijn beginnen te duizelen. Er waren zo ontzettend veel waa...

09/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 5

RECAP - We zijn op de helft van de serie en we zouden inmiddels het antwoord moeten kunnen weten. Ten minste, als je Chinees kunt lezen. Of als je de Mol hebt kunnen betrappen. Hebben we die aan het werk kunnen zien?

We hebben nog maar vijf weken te gaan tot we eindelijk te horen krijgen wie de Mol is. En we hebben nog zes verdachten over: Nathan, Buddy, Miljuschka, Rob, Claes en Leo...

Please reload

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep