Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Waar speelt Wie is de Mol? 2015 zich af?

13/10/2014

| Door:

Foto: Tunnelvisie

 

NIEUWS - Terwijl zo langzamerhand de kandidaten voor het aankomende seizoen worden onthuld, wordt er ook druk gespeculeerd over het land waar dit seizoen zou zijn opgenomen. Op het internet kwam een erg aannemelijke theorie voorbij.

 

Het is één van de vragen voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint; waar ging de reis naartoe. Een hoop ideeën zijn naar voren gekomen, variërend van Nieuw-Zeeland tot Peru, van Kroatië tot Turkije. Nu is er echter een bewijs gevonden (alle credits voor Traveljunkie op het forum van www.wieisdemol.com) dat het nieuwe seizoen zich in geen van deze landen afspeelt, maar in het Aziatische land Sri Lanka.

 

 

Het begon allemaal met de persfoto van Rik van de Westelaken, waarop we op de achtergrond een straat uit het nieuwe land kunnen zien. De aanwijzing naar Sri Lanka is een bus die we op de achtergrond kunnen zien. Hoewel er slechts een heel klein gedeelte van de bus op de foto staat, vertoont deze wel duidelijke gelijkenissen met de lokale bussen in dit land. Zo is de kleur hetzelfde en zelfs de donkerblauwe streep en de witte rand zijn gelijk.

 

 

 

 

[UPDATE] Inmiddels is ook de exacte locatie van de persfoto's achterhaald. Het gebouw op de achtergrond lijkt van een overdekte markt te zijn. De Fose Market om precies te zijn. Deze markt is te vinden in Colombo, Sri Lanka. Daarmee is bij deze bevestigd in welk land Wie is de Mol? 2015 zich afspeelt.

 

 

 

 

 

 

 

[UPDATE] Op maandag 20 oktober beantwoordde de derde Wie is de Mol?-kandidaat, Viktor Brand, een aantal ja/nee-vragen in de radioshow van Giel Beelen. Eén van de vragen was "Ben je naar Sri Lanka geweest". Zijn antwoord was ja. Hiermee heeft hij dus bevestigd dat de bovenstaande theorie klopt. De Mol heeft toegeslagen in Sri Lanka!

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep