Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Drie aanwijzingen nog vóór het nieuwe seizoen begint

02/01/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit locatievideo Wie is de Mol?

 

RECAP - Het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij. Maar het programma is nog niet eens begonnen of de mogelijke verborgen aanwijzingen vliegen al in het rond. Wij zetten de beste drie voor je op een rijtje.

 

 

1. City of Roses

Het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? zal van start gaan in Portland. Een bijzondere stad met een opmerkelijke bijnaam: City of Roses. Het valt dan ook op dat de persfoto's van de kandidaten in een rozentuin zijn gemaakt. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar Roos als Mol. Op haar foto's zijn dan ook duidelijk rozen te zien. Deze aanwijzing doet denken aan de bloemenhint uit seizoen 15. Er kwamen dit seizoen heel vaak bloemen in beeld, omdat de Mol van dit seizoen, net als Roos, een bloemnaam had: Margriet.

 

 

2. HINT

Ter aankondiging van het nieuwe seizoen publiceerde Wie is de Mol? alvast een video waar veel locaties en opdrachten te zien zijn. Eén van deze opdrachten heeft te maken met briefjes met diverse woorden. We zien het briefje met het woord 'hint'. Daarnaast hangt een briefje met de naam van Imanuelle. Zou dit shot een hint kunnen zijn naar Imanuelle?

 

 

 

 

 

 3. For a good time

Ook de derde hint heeft te maken met een persfoto. De persfoto van Diederik, om precies te zijn. Hij draagt een T-shirt met de tekst "For a good time, call 6.02 x 10^23". En nu wordt het wat ingewikkeld. Deze formule is de constante van Avogadro. En deze constante is het aantal deeltjes per mol, met als eenheid mol-1. Het is wellicht te moeilijk om een officiële hint te zijn, maar kijkende naar Diederiks wetenschappelijke achtergrond, zou hij als Mol best zo'n verwijzing als grapje in hebben kunnen brengen. En zeg nou zelf: dat figuurtje heeft ook wel erg veel weg van een mol, toch?

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep