Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Kijktip: Een Mol in Limburg

07/01/2017

| Door:

Foto: Een Mol in Limburg

 

KIJKTIP - Wie is de Mol? speelt zich aankomend seizoen af in de Verenigde Staten van Amerika. Maar wist je dat er ook een Mol-serie in Limburg is opgenomen? De webserie Een Mol in Limburg is vandaag van start gegaan. En de makers hebben flink uitgepakt.

 

Het duurt nog een paar uur tot Wie is de Mol? 2017 van start gaat. Mocht je daar geen geduld meer voor hebben, dan kun je beginnen aan de webserie Een Mol in Limburg. In deze serie gaan tien onbekende Nederlanders de strijd aan met de Mol in hun midden. En hoewel Een Mol In een volledig eigen stijl heeft ontwikkeld, zijn de regels van het spel gelijk aan die van Wie is de Mol?. En met meerdere jaren aan ervaring in hun broekzak, zijn de makers erg bedreven geworden in het organiseren van het spel. De opdrachten worden spannender dan ooit!

 

De afleveringen van Een Mol in Limburg zijn alleen online te bekijken. Door een conflict met IDTV en AVROTROS mag Een Mol In de afleveringen van dit seizoen slechts een week lang online laten staan. Wees er wekelijks dus snel bij!

Bekijk hier de eerste aflevering van Een Mol in Limburg:

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep