Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Aflevering 3 - De verborgen aanwijzingen

23/01/2017

Foto: Screenshot uit aflevering 3, 2017

 

RECAP- We zijn alweer aangekomen bij de derde aflevering van dit seizoen en natuurlijk hebben wij een overzicht gemaakt met de meest interessante aanwijzingen!

 

'Einde verhaal'

De titel van deze aflevering luidt: 'Einde verhaal'. Jochem is zijn Molboekje kwijtgeraakt en kan er hierdoor niet meer in schrijven. Betekent dat 'einde verhaal'?  Of slaat het einde van één van de boeken die geld opleverde bij de auto-opdracht op de Mol? Dit zijn Every Contact Leaves a Trace (van dr. Zakaria Erzinclioglu, Miss Mole (van E.H. Young) en De Verwarde Cavia (van oud-winnares Paulien Cornelisse)

 

Spruitje

In deze aflevering heeft Diederik weer eens een leuk T-shirt uit de kast getrokken met daarop een afbeelding van een spruitje. Het koosnaampje van de Mol uit seizoen 15, Margriet, was 'Spruitje'. Zou dit een aanwijzing van Diederik kunnen zijn naar zichzelf als Mol?

 

Miss Mole

Een van de boeken die Art aan het einde van de auto-opdracht liet zien had de titel ‘Miss Mole’. Zou dat een aanwijzing zijn dat De Mol dit jaar een vrouw is? De auteur van het boek is daarnaast nog eens E.H. Young. Dit levert Young Miss Mole op. Sigrid is de jongste kandidaat van de groep.

 

Dubbele cijfers

In aflevering 1 tot 3 zijn al verschillende keren dubbele cijfers in beeld gekomen. Ook in deze aflevering waren ze weer te zien: Thomas en Diederik slapen op kamernummer 445 en dubbele getallen tijdens de auto-opdracht. Dit zou kunnen wijzen op Jeroen en Jochem, die allebei het sterrenbeeld Tweelingen hebben. Of op Thomas, wiens naam "tweeling" betekent.

 

Nachtblind

Als Art over de telefoon vraagt wie er niet nachtblind is steken Thomas, Sigrid en Imanuelle hun hand op. Kunnen we deze namen van ons lijstje strepen? Een Mol is immers wél blind.

 

 

South West

Als je goed hebt opgelet heb je in alle afleveringen tot nu toe veel straatnaamborden gezien die beginnen met SW. Zou dit verwijzen naar Sanne Wallis de Vries?

 

Rechterhand

Eén van de aanwijzingen op de auto's was "Bestemming aan je rechterhand". Ervan uitgaande dat de Mol de eindbestemming is van het programma, is het opvallend dat Sanne bij de executie voor de kijker aan de rechterhand zit. Jeroen zit aan de rechterhand van de kandidaten. Dit kan ook aansluiten op de titel van deze aflevering. De aanwijzing stond namelijk aan het einde van het verhaal van de routebeschrijving. (Door @HJPaalman)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep