Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Rood scherm voor Jeroen Kijk in de Vegte

04/02/2017

| Door:

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

 

NIEUWS - Hij vond een vrijstelling, hij trad op als Elvis Presley, hij zag de pot onder zijn leiding flink slinken en nu kreeg hij een rood scherm. Radio-DJ Jeroen Kijk in de Vegte heeft het spel moeten verlaten.

 

Hij werd enorm verdacht. Jeroen Kijk in de Vegte stond bij menig Molloot op het verdachtenlijstje. Maar het was allemaal ongegrond, want Jeroen is niet de Mol. Hij zag een rood scherm in aflevering 5. En dit terwijl hij nog zo zijn best deed om op het laatste moment een joker te vinden langs de Oregon Trail. Maar of die joker hem gered zou hebben, is de vraag.

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep