Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Geen afvaller in aflevering 6

11/02/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit aflevering 6, 2017

 

NIEUWS - Aflevering 6 was een spannende. Ondergrondse tunnels, grasmaaiers en... een privilege! En dat privilege had als uitkomst dat er in deze aflevering geen rood scherm werd getoond. Oftewel: de groep blijft vijf man groot!

 

Op de rodeo van Helix lag er een groot privilege voor het oprapen. Degene die het meeste geld ophaalde voor de pot zou dit privilege verdienen. Imanuelle was de gelukkige winnaar. Haar prijs? Zij hoefde haar scherm niet te zien. Maar dat niet alleen, want ze mocht nog twee andere kandidaten aanwijzen die hetzelfde voordeel zouden krijgen.

 

Imanuelle koos ervoor om Jochem en Diederik vrij te stellen. En ook Thomas en Sanne kregen een groen scherm. Dat betekent dat Imanuelle, Jochem of Diederik eigenlijk een rood scherm zouden hebben gehad. Maar wie het ook was, hij of zij is de dans ontsprongen. En dat maakt dat we niemand van het verdachtenlijstje kunnen afstrepen.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep