Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Aflevering 6 - Verborgen Aanwijzingen

13/02/2017

Foto: Screenshot uit aflevering 6, 2017

 

RECAP - Na alweer de zesde aflevering van dit seizoen, zijn er nog 5 kandidaten over. Hieronder bespreken we alle verborgen aanwijzingen van deze aflevering. 

 

'Wijzer worden'

De titel van deze aflevering is 'wijzer worden'. Sanne probeert de aflevering nieuwe informatie te krijgen, oftewel wijzer te worden,  door bondjes te vormen. Ook zou de titel kunnen verwijzen naar Jochem, die volgens het gezegde de oudste en daarmee ook de wijste moet zijn van de groep. Tot slot zou het ook een verwijzing kunnen zijn naar Sanne of Thomas, die als enigen hun scherm hebben gezien tijdens de executie. 

 

Jochem's biecht

Aan het begin van de aflevering doet Jochem tijdens zijn biecht een opvallende uitspraak. 'Als je de waarheid zegt, hoef je nooit iets te onthouden. Ik moet momenteel heel veel onthouden.' Dat zou kunnen betekenen dat Jochem niet de waarheid spreekt.  

 

Tweelingen

Tijdens de undergroundopdracht ligt er geld bij de pop met de kaart harten twee. Maar dat is niet het enige duo, want in dezelfde opdracht zagen we veel geldbriefjes en voorwerpen als messen en rijsthoeden in duo's naast elkaar liggen. En ook de poster die vorige week geld opleverde bleek een tweeling te hebben die deze week te zien was. Dit zou te maken kunnen hebben met de Tweelinghint die verwijst naar Jochem, wiens sterrenbeeld Tweelingen is, of naar Thomas, wiens naam 'Tweeling' betekent.

 

Donker en ondergronds

Diederik, Imanuelle en Jochem gaan het ondergronds café in in het donker. Dat klinkt als de perfecte omgeving voor de Mol. 

 

De M van Mol

Bij de grasmaaiopdracht wil Thomas graag de M van 'Molboekjes' en daarmee de M van 'Mol' maaien. Zet hij als Mol hier zijn handtekening? Eerder had Thomas eenzelfde actie toen hij de woorden 'De Mol' op blanco jokers brandde.

 

Stieren 

In deze aflevering kwamen weer veel stieren in beeld op de rodeo van Helix. Het sterrenbeeld van Thomas is een Stier. 

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep