Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Aflevering 7 - De verborgen aanwijzingen

21/02/2017

RECAP - Aflevering 7 is een feit. En nu er nog maar vier verdachten over zijn, is het moeilijker geworden om aanwijzingen te vinden. Gelukkig hebben we er een paar voor je bij elkaar gevonden!

 

Verblind

De titel van deze aflevering was ‘verblinden’. Dit zou kunnen verijzen naar Thomas of Jochem omdat zij bij het omhoog kijken naar de luchtballonnen verblind werden door de zon. Of verblindde de Mol de groep door te zeggen nog nooit op een paard te hebben gezeten, terwijl hij misschien in Nederland speciaal voor het programma paardrijles heeft genomen? Dit zou kunnen slaan op Thomas en Sanne.

 

Tweeling
De duo's blijven terug komen. Deze aflevering zag je bijvoorbeeld twee luchtballonnen, twee bergen, twee cowboys bij de schietopdracht, twee mensen op een surfplank en moesten de kandidaten bij een opdracht gebruik maken van twee portofoons. Dit zou kunnen slaan op het sterrenbeeld Tweelingen van Jochem of op de naam van Thomas, die 'Tweeling' betekent.

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep