Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Een overzicht van de tweelingtheorie

23/02/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit aflevering 6, 2017


RECAP - De tweelingtheorie. Veel Molloten breken er hun hoofd over. Overal in de zeventiende serie van Wie is de Mol? komen opvallende duo's voorbij. Maar naar wie wijzen ze nou? We hebben alle duo's van dit seizoen in een handig overzicht gezet.

 

Het aantal tweelingen in deze serie is zo groot dat het toch wel heel waarschijnlijk is dat dit een hint naar de Mol is. Het zou kunnen wijzen naar het sterrenbeeld Tweelingen van Jochem. Of slaat het toch op Thomas, wiens naam 'Tweeling' betekent? Het lijkt mij waarschijnlijker dat het op Thomas slaat. Immers, Jochem was niet de enige in de groep met dit sterrenbeeld. Jeroen was ook een Tweeling. Maar Thomas is wel de enige wiens naam deze betekenis heeft.

Bekijk hier het overzicht van de tweelingen in Wie is de Mol? 2017:

 

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep