Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Wie is de Mol? zorgt voor meer toerisme in Oregon

04/03/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit aflevering 7, seizoen 17

 

NIEUWS - Bij Wie is de Mol? zit je altijd garant voor mooie beelden van prachtige landen. En met Oregon was het dit jaar ook weer raak! Deze Amerikaanse staat bevalt de Nederlandse televisiekijker. En dat merkt ook reisbureau Tix.nl.

 

De Amerikaanse staat Oregon is populair. Volgens de website TIx.nl is het aantal zoekopdrachten naar vluchten naar de stad Portland met meer dan 50 procent gestegen. Ook zijn het aantal boekingen naar de stad flink toegenomen. Kijkers van Wie is de Mol? zijn massaal geïnspireerd geraakt door alle natuurbeelden die dit seizoen voorbij zijn gekomen. 

 

Tijdens het zestiende seizoen in de Dominicaanse Republiek was dit ook al te zien. Toen steeg het aantal zoekopdrachten ook met 50 procent ten opzichte van de voorgaande perioden. 

 

Maar dit keer is het niet alleen bij zoeken gebleven,. Ook het aantal boekingen is verdrievoudigd. De stijging was met name te zien na aflevering 5 en 8. In aflevering 5 kwam de beroemde Oregon Trail uitgebreid in beeld en werd er veel aandacht besteed aan het bijzondere landschap. In aflevering 8 kregen  The Painted Hills vooral de aandacht. Grote kans dus dat deze locaties binnenkort een hoop Nederlandse bezoekers mogen verwachten.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep