Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Fanserie EEN MOL IN... stopt op last van IDTV en AVROTROS

05/03/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit aflevering 9 van Een Mol in Limburg

 

NIEUWS - Jarenlang organiseerde EEN MOL IN... Wie is de Mol?-spellen voor onbekende Nederlanders die zelf graag aan het programma mee zouden willen doen. Maar nu moeten zij, op last van IDTV en AVROTROS, hun serie stilleggen.

 

EEN MOL IN..., voorheen Wie is de Mol? Inc., zette jaar na jaar een heuse Wie is de Mol?-serie op touw. Door hun uitgebreide ervaring zagen deze series er heel professioneel uit. Het was dan ook een uitkomst voor kijkers van Wie is de Mol? die graag zelf het spel een keer zouden willen spelen. Maar helaas konden IDTV en AVROTROS, de producent en omroep van Wie is de Mol?, de serie minder goed waarderen. En daarom kondigde EEN MOL IN... in de laatste aflevering van het huidige seizoen, Een Mol in Limburg, haar einde aan.

 

Gelukkig blijven de makers van EEN MOL IN... niet stilzitten. Inmiddels zijn zij druk bezig met het opzetten van een nieuw format. Dit format, dat nu helemaal van hun zal zijn, zal helaas niets met Wie is de Mol? te maken hebben. Maar, zo laten zij weten, het zal de spanning van Wie is de Mol? behouden, dan wel overtreffen. Het enige dat ze er tot nu toe over kunnen zeggen is dat het groepsreizen betreft. Anders dan ze tot nu toe organiseerden, maar wel helemaal uniek.

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep