Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Aflevering 9 - Verborgen aanwijzingen

07/03/2017

Foto: Screenshot uit aflevering 9, seizoen 17

 

RECAP - Voor de laatste keer dit seizoen gaan we gissen naar de verborgen aanwijzingen. Naar wie verwijzen die nou? Volgende week weten we het zeker, maar voor nu doen we nog een poging te achterhalen wie de Mol zou kunnen zijn.

 

Het einde in zicht

Bij de ontknoping zegt Art: "één winnaar, één verliezend finalist en één Mol". Bij ieder woord komt iemand anders in beeld. Thomas is te zien bij het woord 'winnaar', Sanne bij 'verliezend finalist' en Jochem bij 'Mol'. Is de rolverdeling van het einde al in zicht, zoals de titel 'het einde in zicht' doet vermoeden?

 

Spreekt voor zich

Tijdens de opdracht touwopdracht komt het briefje met ‘Spreekt voor zich’ in beeld. In combinatie met het Mollogo wordt dit "De Mol spreekt voor zich". Op dit moment is Jochem in zichzelf aan het praten.

 

Soldaat van Oranje

Een van de inwoners van Moltown heet Sundown Jackson. Sundown kan verwijzen naar de laatste scene van Soldaat van Oranje, die zich afspeelt tegen een zonsondergang. En wie speelde er ook alweer in deze musical? Thomas.

 

Tweelingtheorie

Ook deze week zagen we weer een aanvulling op te tweelingtheorie, die verwijst naar het sterrenbeeld van Jochem of de betekenis van de naam van Thomas. Zo kwamen er twee volwassen ganzen met een paar ganzenkuikens in beeld en kwamen er twee mensen in een kajak voorbij varen.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep