Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Thomas Cammaert is de Mol, Sanne Wallis de Vries de winnaar

11/03/2017

| Door:

Foto: AVROTROS

 

NIEUWS - Het hoge woord is er eindelijk uit. Acteur Thomas Cammaert is de Mol! Hij wist onverdacht in de finale te komen. Eenmaal daar vulde slechts één kandidaat zijn naam in. En dat maakt dat Sanne Wallis de Vries de winnares is van Wie is de Mol? 2017.

 

 

In het VondelCS in Amsterdam kwam vandaag het antwoord op die ene vraag naar buiten. Acteur Thomas Cammaert mag eindelijk hardop zeggen dat hij de Mol is. En dat terwijl hij lange tijd niet verdacht werd door kijkend Nederland. En ook in de groep bleef hij onder de radar.

 

Alleen cabaretière Sanne Wallis de Vries had in de finale door dat Thomas de Mol was. Daardoor heeft zij het spel gewonnen. En ze wint geen klein geldbedrag. Sanne won bij de laatste opdracht de verdubbelaar en wint daarmee meteen een verdubbelde pot. Zij gaat naar huis met €24.320,-. Jochem van Gelder bleek de verliezend finalist te zijn.

 

 

Foto: Thomas Cammaert

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep