Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Vanavond live: de ontknoping van Wie is de Mol? 2017!

11/03/2017

| Door:

Foto: www.wieisdemol.nl

 

NIEUWS - Vanavond is de avond waar veel Molloten al tien weken naar uit leven. Vanavond wordt namelijk live op NPO 1 onthuld wie al die tijd de boel al gesaboteerd heeft. Het is bijna tijd voor de grote ontknoping van Wie is de Mol?!

 

De tijd lijkt te vliegen. Tien weken geleden hadden we nog tien kersverse verdachten om in het vizier te houden. En nu staan we aan het einde van de serie met nog maar drie potentiële saboteurs: Thomas, Sanne en Jochem. Een van die drie was al die tijd al de Mol.

 

Net als voorgaande jaren vindt rondom de ontknoping een heus live-event plaats. Rondom het VondelCS in Amsterdam zullen drommen met fans zich verzamelen om hun helden te zien en op grote schermen naar de ontknoping te kijken. De voorbereidingen voor dit evenement zijn op dit moment in volle gang. Vanavond om 20:30 uur is het zo ver: live op NPO 1.

 

We weten dus bijna het antwoord! Wie... is... de Mol?

 

 

Foto: Tunnelvisie / Jasper

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep