Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Ook Vlaamse Mol treedt uit de schaduw

27/03/2017

| Door:

Foto: Screenshot uit aflevering 8 van De Mol 2017

 

NIEUWS - Enkele weken geleden werd Thomas Cammaert als Mol ontmaskerd. Maar vandaag was het de beurt aan de Mol van Vlaanderen om in het volle licht te stappen. Na weken vol speurwerk kreeg ook de Vlaamse televisiekijker het antwoord op die ene vraag: wie is de Mol?

 

Het was enorm spannend, maar het hoge woord is eruit: Eline is de Mol! Deze politie-inspectrice saboteerde haar medekandidaten en deed dat met verve. Ze werd ontmaskerd door houtbewerker Davey, die daardoor met een pot van €27.250,- naar huis gaat. Godsdienstlerares Annelies eindige op de tweede plaats.

 

In tegenstelling tot de Nederlandse serie wordt de Vlaamse Mol al in de finaleaflevering onthuld. Volgende week zal er nog een aparte aflevering worden uitgezonden, waarin alle kandidaten terugblikken op de Molacties van Eline.

 

 

Wil je zien hoe Eline ontmaskerd werd of de hele serie terugkijken? Dat kan hier!

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep