Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Open inschrijving voor officieel Wie is de Mol?-spel

18/04/2017

| Door:

Foto: Uitjesbureau

 

NIEUWS - Uitjesbureau is als enige gerechtigd om Wie is de Mol?-bedrijfsuitjes te organiseren, vanwege hun samenwerking met IDTV. De spellen zijn populair. En in mei krijg je zelf de kans om mee te doen aan dit spel. Maar dan niet in de vorm van een bedrijfsuitje. Inschrijven voor deze editie kan namelijk al vanaf één persoon!

 

Als je een Wie is de Mol?-spel wilt spelen als bedrijfsuitje, ben je bij Uitjesbureau aan het juiste adres. Omdat dit bureau samenwerkt met IDTV, de productiemaatschappij van Wie is de Mol?, mogen zij als enige dit spel organiseren. En dat pakken ze professioneel aan. Op verschillende locaties in het land kunnen bedrijven dit spel spelen.

 

Maar op zondag 7 mei vindt er een speciaal Wie is de Mol?-spel plaats in Amsterdam. De inschrijving is helemaal open. Je kunt je al inschrijven vanaf één persoon. Dus als je wilt voelen hoe het is om mee te doen aan het programma kun je je alleen of samen met je vrienden opgeven. 

 

Klik hier voor meer informatie over deze speciale editie van Wie is de Mol? - The Game.

Bekijk hier de trailer van Wie is de Mol? - The Game:

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep