Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Oud-Mol Thomas Cammaert weet wie meedoen aan seizoen 18

30/10/2017

| Door:

Foto: Michel Schnater

 

NIEUWS - Met nog maar een paar dagen te gaan tot de kandidaten van Wie is de Mol? 2018 worden onthuld begint de spanning te stijgen. Veel Molloten vragen zich af wie er meedoen aan dit achttiende seizoen. Thomas Cammaert, de Mol van seizoen 17, weet wie dit zijn.

 

Het komt vaker voor; mensen die deel gaan nemen aan een nieuw seizoen die advies krijgen van oud-kandidaten. Vooral onder Mollen gebeurt dit vaak. En schijnbaar is dat ook dit jaar weer gebeurd, want Thomas Cammaert, die dit jaar als Mol werd ontmaskerd, weet wie er aankomend seizoen meedoen. Dit vertelde hij aan Telegraafs VNDG. 

 

"Ik weet wie het zijn", zegt Cammaert als een reporter hem vraagt wie er meedoen aan Wie is de Mol? 2018, "Maar ja, daar ga ik natuurlijk niks over zeggen". Wie deze mensen zijn zullen we dus niet van hem horen, maar hij zegt wel dat hij hoopt dat deze mensen er een heel leuk seizoen van gaan maken en mensen zijn die zin hebben om het spel te spelen.

 

Uiteraard zijn er wel al speculaties over wie de kandidaten van het nieuwe seizoen zijn. Enkele kanshebbers zijn presentator Jan Versteegh, nieuwslezeres Simone Weimans, actrice Loes Haverkort, presentator Ron Boszhard, modeontwerpster Olcay Gulsen, presentatrice Dolores Leeuwin, filosofe Stine Jensen, zanger Ruben Hein en actrice Bracha van Doesburgh. Naar alle waarschijnlijkheid speelt dit seizoen zich af in het Oost-Europese Georgië.

 

Maar hoe lang het nog wachten is tot we eindelijk weten wie er meedoen is nog onbekend. We weten dat op 14 november het Molboekje uitkomt, dus voor die dag moet het nieuws naar buiten zijn gekomen. Voorgaande jaren bleek dat de persdagen van Wie is de Mol? vaak op dinsdagen vielen. Dus dat in ons achterhoofd houdende is dinsdag 7 november een grote kanshebber. Nog iets meer dan een week wachten dus.

 

Hier kun je de video van VNDG bekijken.

 

 

Bron: VNDG

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep