Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Vlaamse Mol keert terug en speelt zich af in Mexico

18/12/2017

| Door:

Foto: Gilles de Coster

 

NIEUWS - In februari, als Wie is de Mol? al een paar weken bezig is, zal ook in Vlaanderen een nieuwe Molserie van start gaan; De Mol. En vandaag werd de locatie van het programma onthuld. De Mol 2018 speelt zich af in Mexico!

 

Sinds 2016 kan in Vlaanderen het programma De Mol weer gevolgd worden. In februari keert het programma weer terug voor haar zesde seizoen. En de reis voerde dit jaar door Mexico. Dit onthulde presentator Gilles de Coster vandaag in Gert Last Year.

 

Met Mexico speelt De Mol zich sinds haar terugkeer op de Vlaamse televisie voor de derde keer  af in een land waar Wie is de Mol? eerder ook al was. Zo kwam De Mol in voorgaande jaren langs in Argentinië en Zuid-Afrika, waar Wie is de Mol? haar zesde en dertiende seizoen opnam.

 

In tegenstelling tot Wie is de Mol? wordt De Mol niet gespeeld door bekende mensen, maar door onbekende. Wie deze kandidaten zijn wordt op een later moment onthuld.

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep