Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Dit heeft Wie is de Mol? opgeleverd voor Serious Request 2017

24/12/2017

| Door:

Foto: Uit in Apeldoorn (bewerking: Tunnelvisie)

 

NIEUWS - Deze week werden er door radiozender 3FM items geveild voor Serious Request. En er kon ook geboden worden op Wie is de Mol?-items. Deze hebben een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel.

 

In totaal werden er vier Wie is de Mol?-items geveild voor Serious Request. En daar werd flink op geboden. Dit waren ze:

 

T-shirt van Ellie Lust

Politiewoordvoerster Ellie Lust zorgde voor een ware hype toen zij in het zestiende seizoen van Wie is de Mol? haar medekandidaten de zogenoemde etherdiscipline wilde uitleggen. Dit jaar kwam ze in het glazen huis een T-shirt aanbieden met een tekening van haarzelf met portofoon.

 

Opbrengst: €145,-

 

 

 

 

Wie is de Mol? kijken met Jan-Willem Roodbeen

Er kon de afgelopen week ook geboden worden op een avondje Wie is de Mol? kijken met Jan-Willem Roodbeen. Jan-Willem was zelf kandidaat tijdens het veertiende seizoen van Wie is de Mol? en zou je dus alle ins en outs van het programma kunnen vertellen als hij bij je op de bank zit.

 

Opbrengst: €260,-

 

 

 

Originele joker uit Wie is de Mol? 2017

Het is een van de meest gewilde items onder Wie is de Mol?-kandidaten, maar er werd ook flink op geboden tijdens deze veiling; een joker. Een joker maakt bij de test een fout beantwoorde vraag alsnog goed.

 

Opbrengst: €650,-

 

 

 

 

 

Twee plekken in de studio bij de ontknoping van

Wie is de Mol? 2018

Ook in 2018 zal de Mol onthuld worden tijdens een live ontknoping. Voor VondelCS in Amsterdam verzamelen zich dan honderden Molloten om mee te kijken. Maar gulle bieders konden dit jaar een plekje in de studio bemachtigen. Zo kunnen ze van heel dichtbij zien hoe de Mol ontmaskerd wordt.

 

Opbrengst: €685,-

 

 

 

Alles bij elkaar opgeteld heeft Wie is de Mol? Serious Request dit jaar €1.740,- euro opgeleverd. Dit geld wordt gedoneerd aan het Rode Kruis. Het thema van dit jaar is "Breng ze weer samen" en is bedoeld om door conflicten gebroken families weer te herenigen. Vanavond wordt het eindbedrag van Serious Request gepresenteerd.

 

 

Bron: 3FM

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep