Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Jean-Marc verlaat vrijwillig Wie is de Mol?, Ron mag niet terugkeren

13/01/2018

| Door:

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 2

 

NIEUWS - Een opvallende afvaller deze week. Striptekenaar Jean-Marc van Tol verliet het spel, zonder een rood scherm te zien. Hij verliet vrijwillig het spel. Een flink contrast met Ron, die, hoe graag hij ook wilde, niet terug mocht keren.

 

Normaal verlaat een kandidaat het spel pas als hij een rood scherm ziet. Maar deze week verliet iemand vrijwillig het spel. Het was Jean-Marc die opgaf. De spanning van het programma bleek te heftig voor hem. De slapeloze nachten braken hem op. En daarom besloot hij om naar huis te gaan.

 

Ron daarentegen kreeg deze week de kans om terug te keren in het spel. Hij verscheen tijdens de tweede opdracht in het theater met cruciale informatie over de test. Als een kandidaat bij hem zou gaan zitten, mocht Ron terugkeren in het spel. Maar dat zou ten koste gaan van de opdracht. De kandidaten waren er zo van overtuigd de opdracht tot een goed einde te hebben gebracht, dat ze er voor kozen om Ron niet terug het spel in te brengen. De opdracht mislukte alsnog.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep