Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Deze 5 kandidaten mochten wél terugkeren in het spel

15/01/2018

| Door:

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 2

 

EXTRA - Zaterdag konden we zien hoe Ron Boszhard een kans kreeg om terug te keren in het spel. Maar de groep liet hem niet toe. Hij moest het spel definitief verlaten. En dat is opvallend, want dat is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van Wie is de Mol?. Deze vijf BN'ers kregen dezelfde kans als Ron, maar mochten wél terugkeren.

 

1. Gijs Staverman, seizoen 5

Radio-dj Gijs Staverman zag als eerste een rood scherm op Australische bodem. Maar na het vertrek van Roeland Fernhout, die wegens ziekte het spel moest verlaten, kreeg hij de kans om terug te keren. Twee van zijn medekandidaten speelden het spel Wie Is Het? en moesten raden wie de mystery guest was. Als ze er achter kwamen dat het Gijs was, mocht hij terugkeren in het spel. Dit lukte.

 

 

 

 

2. Richard Groenendijk, seizoen 6

Ook cabaretier Richard Groenendijk maakte een comeback nadat hij een rood scherm zag. Hij verscheen tijdens een opdracht in een verlaten fabriek opeens in een kooi. De kandidaten die nog in het spel waren hadden haast, want de tijd van hun test liep. Zij konden er omstebeurt voor kiezen om Richard, die een envelop met een ?-teken in het spel zou brengen, uit zijn kooi te bevrijden of om twee jokers te pakken. Uiteindelijk werd Richard bevrijd door Roderick Veelo. In de envelop zat een vrijstelling voor Richard zelf.

 

3. Paul Rabbering, seizoen 7

De derde kandidaat die in het spel mocht blijven terwijl hij de test het slechtst maakte was radio-dj Paul Rabbering. Om te blijven moest hij vier Molboekjes stelen. Dit lukte hem, maar daarmee was de kous nog niet af. Tijdens de beruchte veilingopdracht blijkt hij namelijk een van de veilingitems te zijn. Zijn medekandidaten moeten hem terugkopen. Om dit kavel wat aantrekkelijker te maken, hield Paul ook nog de vier gestolen boekjes vast. Uiteindelijk werd hij voor €250,- uit de pot teruggekocht door Nadja Hüpscher.

 

4. Barbara Barend, seizoen 10

Het was Barbara's beurt om een scherm te zien bij de executie. Maar die kwam niet. In plaats daarvan nam presentator Pieter Jan Hagens haar apart voor een speciale opdracht. Iedere kandidaat legde een rode en een groene topito onder twee bakjes. Barbara moest door middel van vragen stellen er achter komen waar de groene lag. Als ze vier groene topito's bij elkaar verzameld had, hoefde ze haar scherm niet te zien en mocht ze in het spel blijven. Haar medekandidaten waren eensgezind: Barbara mocht blijven.

 

5. Tim Haars, seizoen 13

Tim was naar huis. Ten minste, dat is wat zijn medekandidaten dachten. Maar toen verscheen hij bij de Big Five-opdracht, waarbij kandidaten uit kooien met de namen van de Big Five erop bevrijd moesten worden, opeens in de kooi van de buffel. Als de andere kandidaten hem zouden bevrijden, keerde hij terug in de race. Hij kreeg drie mysterieuze kokers mee als onderhandelmateriaal, maar dat bleek niet nodig te zijn. Zonder aarzelen gooide Kees Tol de kooi open. Tim was gered.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep