Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Loes Haverkort verlaat Wie is de Mol? in aflevering 5

03/02/2018

| Door:

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

 

NIEUWS - Het spel is deze week ten einde gekomen voor actrice Loes Haverkort. Zij maakte de test het slechtst en zag in deze aflevering een rood scherm. En daarmee neemt kijken Nederland afscheid van een van haar hoofdverdachten.

 

Voor zover we te weten kregen door de montage verdacht Loes Stine en Olcay als Mol. Maar blijkbaar zat ze er naast of wist de rest meer van de Mol. Loes zag namelijk een rood scherm en is daarmee de vijfde afvaller. Door haar vertrek blijven Jan Versteegh, Simone Weimans, Ruben Hein, Stine Jensen en Olcay Gulsen over in het spel.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep