Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Niemand valt af in aflevering 6

10/02/2018

| Door:

Foto: Michel Schnater / AVROTROS (Bewerking Tunnelvisie)

 

NIEUWS - De groep kreeg dit seizoen al twee kansen om de groep even groot te houden als hij was. Maar die kansen sloegen de kandidaten steeds weer af. Tot deze aflevering. Want niemand heeft een rood scherm gezien.

 

In aflevering 2 kon Ron terugkeren en in aflevering 4 kon er voor een groepsvrijstelling worden gespeeld. Maar de groep koos voor beiden niet. Daar waren de kandidaten te fanatiek voor. Maar een seizoen moet tien afleveringen hebben, dus moest er toch nog een keer niemand afvallen. En dat bleek in aflevering 6 zo te zijn.

 

De kandidaten konden schermen wegspelen na het maken van een onverwachte test. En dit deden ze dan ook. Iedereen werd vrijgesteld, behalve Simone. Maar zij kreeg een groen scherm. En dus was iedereen door naar de volgende aflevering.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep