Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Simone Weimans ziet vlak voor finale rood scherm

24/02/2018

| Door:

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

 

NIEUWS - In deze aflevering kwam het er op aan. Bij deze test zou bepaald worden welke kandidaten de finale zouden halen. Het was nieuwslezeres Simone Weimans die aan het kortste eind trok. Zij zag als laatste voor de finale een rood scherm.

 

Ze was fanatiek en werd door een hoop kijkers verdacht als Mol. Sterker nog, na het vertrek van Stine, was zij voor de kijkers de hoofdverdachte. Maar ze was het niet. Nieuwslezeres Simone Weimans zag in de laatste aflevering voor de finale een rood scherm en moest het spel verlaten. Daarmee laat zij drie kandidaten achter in de finale: Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Ruben Hein. Een van hen zal dit spel winnen, een van hen eindigt als verliezend finalist en een van heen is al die tijd al de Mol.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep