Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 8

26/02/2018

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 8

 

RECAP - Er zijn nog drie kandidaten over, waarvan een Mol. Maar wie van de drie is de Mol op basis van de verborgen aanwijzingen? Laten we de beste hints eens bekijken.

 

'Gelijkgestemd'

De titel van aflevering 8 was 'Gelijkgestemd'. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar Ruben. Alle kandidaten vulden namelijk de test op hem in. Ze waren gelijkgestemd en hebben gelijk gestemd.

 

Kruizen

In dit seizoen zien we heel veel kruizen. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar bladmuziek. Daarin geven kruizen aan dat je op een piano moet overstappen op een zwarte toets met een hogere toon. En bij een zwarte toets met een lagere toon, worden mollen gebruikt. Inderdaad: mollen! Ruben is pianist. Zouden al die kruizen een verwijzing zijn naar een pianist als Mol?

 

Bonusnummers

Bij de car-aokeopdracht werden er twee bonusnummers geraden. Deze bonusnummers lijken allebei verwijzingen naar Ruben te zijn. Het nummer Piano Man slaat op het beroep van Ruben; pianist. Het nummer Thriller werd in 1982 uitgebracht. Dit is het geboortejaar van Ruben.

 

Ik ben het!

Het eerste nummer dat Olcay uitbeeldde was Hello van Adele. Dit nummer begint met de tekst "Hello, it's me!". Vertelt Olcay hiermee dat zij het is?

 

De letter O

In dit seizoen zijn veel cirkels voorbij gekomen. Veel mensen zagen hier de cirkel uit het NOS-logo in. Maar nu Simone is afgevallen, kan het niet meer op haar slaan. Maar zouden deze O's de O van Olcay uitbeelden?

 

Gebrek aan hints

Het viel Nicole op dat er dit seizoen voor een hoop kandidaten sluitende theorieën te vinden waren, behalve voor Jan. Zouden de makers dat dit seizoen expres doen? Is de Mol juist degene naar wie geen enkele aanwijzing wijst?

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep