Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Vlaamse Mol laat van zich horen: "Heb je mij gemist?"

27/02/2018

| Door:

Foto: Thomas van de Wal

 

NIEUWS - Het zesde seizoen van het Vlaamse programma De Mol is in aantocht. En we zijn nog in afwachting van de kandidaten en de startdatum. Maar die lijkt er aan te komen. De Mol heeft namelijk van zich laten horen.

 

"Heb je mij gemist?". Deze boodschap duikt op verschillende plekken in België op. Het stond in de krant, het stond op iemands shirt in het programma Control Pedro en het stond zelfs in het zand op het strand van Oostende. Alles komt samen rondom een website: www.hebjemijgemist.be. Op deze website is een klok te vinden die aftelt naar komende vrijdag, 16:00 uur.

 

Alles wijst erop dat deze boodschap afkomstig is van De Mol, de Vlaamse tegenhanger van Wie is de Mol?. De boodschap is geprint in het lettertype van het programma en de website met de aftelklok is geregistreerd door SBS Belgium, waar de zender VIER onder valt. De Mol wordt uitgezonden op VIER. Betekent dit dat we vrijdag dan eindelijk te horen krijgen wie de kandidaten zijn en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat?

 

Wat we inmiddels wel al weten is dat het zesde seizoen van De Mol zich afspeelt in Mexico. Het vermoeden bestaat dat het vanaf 19 maart te zien zal zijn.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep