Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Rick McCullough neemt afscheid van "Mol-horloge"

02/06/2018

| Door:

Foto: Rick McCullough

 

NIEUWS - Al vanaf het eerste seizoen is Rick McCullough al regisseur van Wie is de Mol?. En al die jaren werd hij bijgestaan door het horloge dat hij op reis naar locatie gekocht had. Maar vandaag heeft dat horloge het begeven, zo laat hij weten op Instagram.

 

Rick McCullough heeft aan de wieg gestaan van Wie is de Mol?. Al vanaf het eerste seizoen in Australië heeft hij Wie is de Mol? geregisseerd. En daarvoor moest hij ook opdrachten timen. Om het daarbij te helpen, kocht hij op weg naar Australië een horloge. Maar vandaag, na zo'n 450 opdrachten, heeft de buitenring het begeven.

 

"I think that time is telling me something", zo schrijft Rick op Instagram. Zou hij inmiddels nadenken om na negentien seizoenen te stoppen met Wie is de Mol?. Zoals hij er zelf nog bijschrijft: "Nothing lasts forever".

 

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep