Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Inwoners Vlaanderen krijgen opmerkelijke brief over mollen

17/02/2019

| Door:

Foto: @marliesschel

 

NIEUWS - In het dorp Sint-Gilles-Waas in Vlaanderen, ontvingen sommige inwoners een opmerkelijke brief over een mollenplaag. Op het eerste oog niet iets om wat achter te zoeken. Maar wie dat wel doet, zal merken dat dit niet zomaar een brief is. Dit is een aankondiging voor De Mol 2019.

 

Vandaag viel er een bijzondere brief op de deurmat bij enkele Vlamingen. In het dorp Sint-Gilles-Waas, bijvoorbeeld. In deze brief worden zij gewaarschuwd voor een oprukkende mollenplaag. Waarschijnlijk hebben veel mensen hier maar weinig aandacht aan besteed. Maar ene Marlies (@marliesschel op Twitter) merkte toch wat opmerkelijks op. De brief zit namelijk vol met verwijzingen naar het programma De Mol.

 

Zo zitten er drie namen van oud-Mollen in de brief verwerkt. De brief is gericht aan de inwoners van Sint-GILLES-Waas en kunnen de mollen geweerd worden met sint-PIETERskruid en MAGDAlenarozen. Ook woorden als 'saboteren' en 'vrijstelling' komen in de brief voor.

 

En ook als je kijkt naar de naam op de onderste rand van de brief, valt er wat opmerkelijks te ontdekken. Dit is namelijk de naam van een medewerkster van SBS Belgium, waar De Mol wordt uitgezonden.

 

Als je dan het telefoonnummer dat in de brief staat leest, kom je terecht bij een voicemail die zegt: "Jij weet niet. Maar dit wil niet zeggen dat er niets is". Dat ligt precies in lijn met affiches die eerder deze maand opdoken in België.

 

Lees de brief hieronder:

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep