Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

De Mol 2019 zal van start gaan zonder Mol

21/02/2019

| Door:

Foto: Screenshot van jijweetniets.be

 

NIEUWS - Na een lange campagne, sprong vandaag de aftelklok van De Mol eindelijk op nul. En daar zagen we de eerste beelden van het seizoen in Vietnam. Maar dat niet alleen. Het seizoen zal namelijk van start gaan zonder Mol.

 

"Jij weet niets". Deze zin keerde keer op keer terug op affiches, in commercials en op spandoeken. Alles leidde naar een website met een aftelklok; www.jijweetniets.be. Die aftelklok sprong vandaag op nul en onthulde daar de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Mol.

 

We zien opdrachten met haaien, drones, grotten, puzzels en bungeejumpen. Maar misschien nog wel de belangrijkste onthulling: De Mol 2019 zal van start gaan zonder Mol. Dat doet denken aan het negende seizoen van Wie is de Mol?. Ook dat ging van start zonder een saboteur. Die werd uiteindelijk aangesteld door vier oud-Mollen. Doen de Vlamingen dat dit jaar de Nederlanders na?

 

De Mol 2019 speelt zich af in Vietnam. Het zal vanaf 10 maart wekelijks om 20:30 uur te zien zijn op VIER.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep