Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Dit is de uitslag van De Mol 2019

06/05/2019

| Door:

Foto: VIER

 

NIEUWS - Het spel is gespeeld en de uitslag van De Mol 2019 is bekend. De Mol mocht uit de schaduw treden en er bleek wie de hoogste pot in de geschiedenis van het programma mee naar huis mocht nemen.

 

 

De Mol ging dit jaar onvoorbereid op reis. Immers, op het moment van vertrek was er nog geen Mol aangewezen. Die werd pas gekozen in Vietnam. Uiteindelijk was het spoedarts Elisabet die deze zware taak toebedeeld kreeg. En gisteren mocht ze dat eindelijk bekendmaken.

 

Piloot Axel had haar het langst door en ontmaskerde haar bij de finaletest. Daardoor gaat hij naar huis met €34.050,-, de hoogste pot ooit in de geschiedenis van het programma. Headhunter Bas zat ook op de goede Mol, maar bleef met lege handen achter.

 

Volgende week zal er nog een laatste aflevering volgen waarin wordt teruggeblikt op het seizoen en de Molacties van Elisabet.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep