Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2019

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Wie is de Mol? viert twintigste verjaardag

19/11/2019

| Door:

Foto: Wie is de Mol?

 

NIEUWS - Molloten vieren feest. Het is vandaag namelijk precies twintig jaar geleden dat Wie is de Mol? voor het eerst op televisie werd uitgezonden. 19 november 1999 was de start van een van Nederlands meest populaire programma's.

 

19 november 1999. Het is de datum waarop de allereerste aflevering van Wie is de Mol? op televisie verscheen. Vandaag is het precies twintig jaar geleden. In die eerste aflevering reisden tien onbekende deelnemers samen met presentatrice Angela Groothuizen af naar Australië. Pas op locatie kregen zij te horen dat een van hen een saboteur was. Voor sommige kandidaten kwam dat als een schok en waren daar zelfs een beetje boos over. Maar het zou het begin zijn van twintig jaar vol met sabotage en speurwerk.

 

Gefeliciteerd, Wie is de Mol?!

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep