Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Finale seizoen 20 toch met vier kandidaten

03/03/2020

| Door:

Foto: Screenshot uit de promo van aflevering 9

 

NIEUWS - Na aflevering 7 bleven er na de executie te veel kandidaten over. En lang werd er getwijfeld hoe dat opgelost zou worden. Het antwoord is nu duidelijk. Seizoen 20 eindigt met vier finalisten, in plaats van drie.

 

Het kwam tot nu toe maar één keer eerder voor: een Wie is de Mol?-finale met vier kandidaten. In seizoen 7 kreeg kandidaat Paul Rabbering de keuze tussen een flinke smak geld voor de pot of een finale met vier. Hij koos voor dat laatste.

 

En nu, dertien jaar later, staan er weer vier kandidaten in de finale van seizoen 20. Dat is te zien in een promo waarin vier kandidaten naar Rik lopen voor de ontknoping. Buddy Vedder, Miljuschka Witzenhausen, Nathan Rutjes en Rob Dekay zullen tegen elkaar strijden om de Mol te ontmaskeren en naar huis te gaan met de pot.

 

De finale van Wie is de Mol? 2020 is zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep