Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

Kijkers geven duidelijke voorkeur aan ontknoping zonder publiek

15/03/2020

| Door:

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 10

 

NIEUWS - De ontknoping van Wie is de Mol? vond gisteravond voor het eerst sinds 2015 plaats zonder publiek. Dit vanwege het Corona-virus. Maar deze opzet lijkt juist enorm in de smaak te vallen. Dat blijkt uit meerdere polls en reacties op sociale media.

 

Het Vondelpark in Amsterdam stroomt tijdens de laatste aflevering van Wie is de Mol? steevast vol met Molloten die met eigen ogen willen zien hoe de Mol ontmaskerd wordt. Maar dit jaar was dat anders. In verband met het Corona-virus was er geen publiek welkom bij VondelCS, waar de ontknoping plaatsvond. In plaats daarvan bestond de aflevering uit slechts Rik en de kandidaten die samen aan tafel terugblikken op het seizoen.

 

Maar wat opvalt is dat er op social media juist heel lovend wordt gereageerd op het ontbreken van het publiek. Vooral het "hysterische geschreeuw" en de interviews met de Molloten op het plein worden niet gemist. Voor ons reden om een poll op Twitter te zetten, met de vraag: Wat vinden jullie fijner? Een ontknoping met of zonder publiek?.

 

De resultaten liegen er zeker niet om. Op het moment van schrijven loopt de poll nog, maar is er al een heel duidelijke voorkeur. Maar liefst 97% van de 1.078 stemmers ziet liever een ontknoping zonder publiek. In de comments onder de poll wordt vooral benoemd hoe prettig het is dat er nu meer gefocust wordt op het spel en niet op het publiek.

 

Nu is het natuurlijk de vraag of de makers van Wie is de Mol? volgend jaar weer teruggaan naar de oude formule of deze lijn zonder publiek doortrekt.

 

 

Please reload

GERELATEERD

Please reload

TAGS

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep